Riddick (2013) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Riddick is verraden door zijn eigen volk en voor dood achtergelaten op een verlaten, door de zon verschroeide planeet. Er...
Riddick

Riddick

Actie Sciencefiction
Taal: Engels Jaar: 2013 Duur: 2 u 2 min

Riddick is verraden door zijn eigen volk en voor dood achtergelaten op een verlaten, door de zon verschroeide planeet. Er zit niets anders op dan op krachten komen en de strijd aangaan met de buitenaardse roofdieren die hem belagen. Tot hij sterker dan ooit is en een team premiejagers uit het heelal kan uitdagen om de jacht op hem te openen. Terwijl er een vernietigende storm aan komt razen, zweert het team van Boss Johns de planeet pas te verlaten als ze het hoofd van Riddick in een doos hebben. Maar met zijn vijand precies waar hij die hebben wil, start Riddick zijn eigen genadeloze wraakactie. Alleen zo kan hij de weg vrijmaken om terug te keren naar thuisplaneet Furya.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Riddick aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Anoniem
Ik vond de film spannend en goeie actie. Hij was beter dan deel 1 en 2

Reviews

Anoniem
Vond de fillm redelijk, vond het te veel op Pitch Black lijken. Had leuker geweest als het meer over zijn thuiswereld was gegaan. De effecten zijn wel mooi . Leuke omgeving, decor, maar zelf vond ik het wat tegenvallen, het leek te veel op Pitch Black. De eerste film. Hoop dat de volgende film
beter is, meer verhaal en actie
Anoniem
Uitstekende film , zoals al gezegd het sluit aan op andere Riddick-films. Uitstekend in mekaar gestoken en goede effects en er zal zeker een vervolg op komen. Film komt traag op gang, maar kijkt wel lekker weg. Daarvoor krijgt de film van mij een 8/10. Zeker aan te raden!!
Richard
Een echte Riddick-film, beetje voorspelbaar maar wel lekker veel actie. Een leuke film om naar te kijken
Anoniem
Een aardige samensmelting van Pitch Black en de eerste ~45 minuten van Chronicles. Vin Diesel is weer helemaal in zin element als Riddick. Het eerste deel is wat langdradig en het blijft vaag wat er nou eigenlijk gebeurt, maar in het tweede wordt de film een stuk beter, vooral doordat de tegenstanders van Riddick van slijmerige aliens veranderen in premiejagers. De film slaagt er goed in de angst van laatstgenoemden vast te leggen. Het einde van de film laat de deur voor een vervolg wagenwijd open.
Anoniem
Lekkere SciFi voor de liefhebber. De leefomgeving op de planeet wordt goed neer gezet. Niet al te best acteerwerk van de spelers en eigenlijk hebben de personages veel te slappe motivaties om te doen wat ze doen. Maar als je daar doorheen kijkt en een fan bent van Vin Diesel of Riddick dan is die wel de moeite waard.
Anoniem
Leuke film... al was mijn verbinding slecht. Heb hem wel kunnen kijken
Ilana
Een spannende, stoere film met Vin Diesel, wederom als Riddick. Af en toe wat humor; altijd leuk. Een aardig lange film met veel actie en mooi bedachte buitenaardse wezens. Als je van SF houdt, dan zou ik deze film zeker aanraden. En hier komt vast wel weer een mooi vervolg op!
Nicole
Weer echt een film waar acteur Vin Diesel helemaal in zijn nopjes is, hij zet de personage van Riddick weer prachtig neer. Vond het een goede film, spannend, ruige filmset, perfecte kostuums en cast, en de special effect zijn net echt.
En, dit is zeker niet de laatste film uit de Riddick films, gezien het einde moet er nog wel een vervolg komen. Al met al een ruige actie film die mede door Vin Diesel weer op een hoog niveau gebracht wordt, top!
Anoniem
Aan Vin Diesel is dit soort films wel besteed. Van begin tot einde genoten met een ''dode'' planeet waarin Riddick in gevecht is met de natuurlijke vijanden maar langzaam overgaat in een gevecht met high-tech tegenstanders. De opbouw van de film beviel mij juist erg goed. Op naar de volgende Riddick zou ik zo zeggen...
Geert
Deze Riddick sluit heel nauw aan bij de allereerste film Pitch Black, om niet te zeggen dat het bijna een kopie is.....maar dat maakt de film niet minder goed. Een typische dus sterke Vin Diesel en de onderhuidse humor is nooit ver weg.
Mooie beelden van opnieuw een doodse planeet, snelle gevechten en special effects maken het een film in het rijtje van. Zelf vind ik de 2e film dan veel sterker zeker qua verhaallijn, deze verhaallijn valt nu zo goed als weg enkel het begin en vooral het einde verwijzen er opnieuw naar met een cliffhanger nr een 4e film als gevolg.
We gaan allicht met Riddick op zoek naar zijn thuisplaneet Furya.
Anoniem
Hele goede actiefilm! Heel goed als je van science fiction houdt! En Vin Diesel is weer top!
Anoniem
Mooie visuele film, maar niet erg origineel. De film heeft wel erg veel weg van ' Pitch Black', maar nu met regen.
Roy
Een persoonlijk wat tegenvallende film, ik vond de opbouw nogal traag. Wat de 2 uur een lange zit maakte had ook binnen anderhalf uur gekund. De vormgeving was wel mooi. De film komt echt pas tot leven in het laatste half uur waarin de meeste actie plaatsvindt.
Anoniem
Dit blijft een top film. Riddick is gewoon goed. Zeker een aanrader.
Shirley
Deze film sluit helemaal aan op de andere Riddick films. Veel plaatselijke roofdieren te zien en wel spannend tot op het einde. Maar het lijkt wel op de andere Riddick films. Aan de ene kant wel boeiend en toch wel weer hetzelfde. Veel stoere taal, gevloek en getier... Wat mij wel boeide was hoe hij.... Of ik de volgende Riddick film kijk is maar de vraag. Het wordt tot het oneindige verlengd. Wel jammer!
Anoniem
Als groot fan van Pitch Black en redelijk fan van de Chronicles moest ik deze film gewoon gezien hebben. Na veel reviews kreeg ik de indruk dat de film meer een Pitch Black insteek had en dat leek me wel wat. Over het algemeen is de film prima te kijken. Misschien wat aan de lange kant en veel dingen nogal makkelijk te voorspellen, maar dat vond ik niet erg. Voor een film met een budget van 40m ofzo hebben ze er echt alles uitgehaald wat mogelijk was. Slechtste van de film was toch wel de CGI. Maar voor dit budget is het prima te doen. Voor fans van de Riddick-films zeker een aanrader. Hou je gewoon van actie met hier en daar wat donkere humor, dan is dit zeker een aanrader.
Harry
Ja wat zal ik er van zeggen. Vin diesel is gewoon vin in deze science fiction movie. Zelfde humor, stoer, zelfde taaltje... voor 2 uur film vond ik het veel te langdradig, te veel aliens en niet een bijster sterk verhaal. De trailer is knap gemaakt en nodigt je uit te gaan kijken, maar stel je er niet te veel van voor. Actie en spanning zeker aanwezig en het nodige bloed. The Chronicles vond ik absoluut beter. Maar voor de ware Vin Diesel liefhebbers gewoon kijken.
Anoniem
Hele goede film. Veel actie, mooie effecten en goede animatie. Boven verwachting goed en echt de moeite om te zien.
Anoniem
Ik heb veel negatief commentaar over de film gehoord, maar omdat ik de andere ook gezien heb wou ik deze ook zien. Riddick vond ik juist wel een leuke film. Wel moet ik zeggen dat Pitch Black en Chronicles of Riddick beter zijn. Het verhaal heeft wel wat overeenkomsten met Pitch Black, maar dat laat ik verder in het midden. De special effects zijn mooi gedaan en de actie scènes zijn ook goed. Wederom interessante vormgeving voor de aliens. Er is zelfs voor een soort huisdier gezorgd. Vin Diesel is weer in zijn element als Riddick. De film is misschien niet een absolute topper, maar wel vermakelijk. Blij dat ik hem gekeken heb.
loading