One Direction: This is Us (2013) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. One Direction is een boyband uit het Verenigd Koninkrijk. Ze eindigden in 2010 als derde in het Britse...
One Direction: This is Us

One Direction: This is Us

Documentaire Muziek
Jaar: 2013 Duur: 1 u 28 min

One Direction is een boyband uit het Verenigd Koninkrijk. Ze eindigden in 2010 als derde in het Britse talentenjachtprogramma X-Factor. Hun coach was Simon Cowell. Hun eerste single werd uitgeroepen tot 'Fastest selling single of 2011', De rest is geschiedenis: records van The Beatles en Coldplay werden verbroken. Regisseur Morgan Spurlock volgt de band op de voet tijdens een tournee en biedt naast interviews een kijkje achter de schermen van deze hit-sensatie.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om One Direction: This is Us aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
Stereo 16:9
Anoniem
Erg goeie film met veel variërende beelden van de jongens. Valt erg in de smaak bij jonge meiden, wat niet verrassend is ;)
Erg originele vormgeving en veel meezingliedjes, wat ook niet onbelangrijk is bij een film over een boyband!

Reviews

Anoniem
Leuke film
Anoniem
Uh gewoon saai
Anoniem
wauw
Anoniem
top
Anoniem
Ik heb 'm al gezien in de bioscoop en heb 'm hier ook nog een keer gekeken. Ik ben dan wel een fan maar ik geloof dat het ook voor niet-fans leuk is om te zien hoe het leven van de 5 jongens zo is veranderd en hoe ze daar mee om gaan. De backstage beelden maken het nog leuker want wij zien normaliter alleen het podium en niet wat daar achter gebeurt. Door wat kattenkwaad tussendoor van de jongens maar toch vaak ook serieuze gesprekken word het een erg leuke en vermakelijke film! Echt een aanrader!
Anoniem
Leuke film, ook voor als je geen fan bent.
Je ziet hoe ze bekend zijn geworden en hoeveel ze aan hun fans te danken hebben.
Ook zijn er backstage beelden te zien waar ze soms ook nog kattenkwaad uithalen.
Anoniem
De film gaf een goed beeld van de jongens achter One Direction. De afwisseling tussen de nummers en stukjes van vroeger en nu was aangenaam. Je krijgt een leuk kijkje achter de schermen en je leert de jongens goed kennen. Een aanrader!
Anoniem
Het is leuk om te zien hoe de jongens achter de schermen zijn. Daarnaast zijn de songs natuurlijk geweldig.
Anoniem
Hij is vet cool.
loading