The Outsider (2013) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. In deze keiharde actiefilm krijgt de Engelse commando Lex het schokkende bericht dat het levenloze lichaam van zijn...
The Outsider

The Outsider

Actie Misdaad
Taal: Engels Jaar: 2013 Duur: 1 u 30 min

In deze keiharde actiefilm krijgt de Engelse commando Lex het schokkende bericht dat het levenloze lichaam van zijn dochter is gevonden in Los Angeles. Maar wanneer hij aankomt in LA blijkt tot zijn opluchting dat het lichaam van iemand anders is. Met grof geweld begint Lex een zoektocht naar zijn vermiste dochter. Het spoor leidt naar het duistere milieu van keiharde criminelen. Hij heeft al zijn militaire training nodig om in de wereld van maffia en moordenaars te overleven en zijn dochter te redden uit de klauwen van haar wrede ontvoerder. Tegelijkertijd moet hij de politie zien te ontlopen, die achter hem aanzit vanwege het grote aantal lijken van zware criminelen dat gevonden wordt sinds Lex in LA is aangekomen...

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om The Outsider aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Anoniem
Leuke spannende film met veel actie en een leuk verhaal. Dat vanaf het begin tot het eind mooi doorloopt. De trailer is lang niet zo spannend als de film zelf. Ik heb erg genoten en zal hem zeker aanraden. De spelers zijn niet zo heel bekend maar doen het erg goed. Kijken dus.

Reviews

Harry
In de laatste review werd vermeld dat de film spannend is en goed... ppfffff. Toch maar gaan kijken. Sneeuwwitje en de 7 dwergen is spannender. Stoere bink die op zoek gaat naar zijn dochter. Geen origineel script en ook nog eens echt slecht geacteerd. Actiescènes zo van dichtbij opgenomen dat je niets ziet. Niet eens een B-film maar een Z. Slaapverwekkend door de enorm trage verfilming. Echt niet gaan kijken.
Anoniem
Goeie spannende film met veel actie en toffe momenten. Kijkt lekker weg. De trailer is minder spannend dan de film zelf. Het is zeker een aanrader om deze film te kijken. De cast is niet heel bekend maar vervullen hun rol goed
Anoniem
Dit is een leuke film. Een aanrader dus.
Het gaat over een militair die zijn dochter opspoort. Zijn dochter is vermist. In deze film kan je zien dat je niet aan dochters moet komen van mensen.
Deze film is ook namelijk erg leuk voor tienermeisjes. Ik heb er erg van genoten.
Anoniem
Een leuke film voor de regenachtige dagen. Goed verhaal en leuke acties. Niet echt een van de sterkere films maar voor kids erg leuk en onderhoudend. Je ziet in deze film dat je simpelweg niet aan familie moet zitten, daar komen de oerkrachten van vrij. Ik raad deze film zeker aan om eens te kijken.
Anoniem
Mooi verhaal
loading