Bagman (2010) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Jack Abramoff verkeert in de hoogste kringen, speelt graag mensen tegen elkaar uit en noemt zichzelf een...
Bagman

Bagman

Misdaad
Taal: Engels Jaar: 2010 Duur: 1 u 44 min

Jack Abramoff verkeert in de hoogste kringen, speelt graag mensen tegen elkaar uit en noemt zichzelf een 'superlobbyist'. Op een dag beraamt hij met de slimme zakenman Michael Scanlon een plan om samen een aantal van de belangrijkste spelers in Washington onder druk te zetten. Het plan slaagt met glans en het ziet ernaar uit dat Jack en Michael er kapitalen aan gaan verdienen. Maar bij al hun gladde zakendeals in superchique hotelsuites en op peperdure jachten maken de twee geldwolven één grote fout: ze nemen een veel te spraakzaam maffiahulpje in de arm om onder de tafel nog wat extra inkomen te genereren. Al gauw steken er geruchten de kop op dat Jack en Michael banden hebben met de georganiseerde misdaad. De twee slagen er niet in het verhaal in de doofpot te houden. Nadat het geld eerst met bakken binnenkwam, verandert hun luxe leventje in een ware hel...

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Bagman aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Alex
Schitterende film, prachtig geacteerd! Heb hem een tweede maal bekeken, nadat ik het verhaal had opgezocht op Google! Hij lijkt op het einde wel krankzinnig, hoogmoedig en zelfoverschatting! Prachtige prestatie van Stacey! Een Oscar waardig!

Reviews

John
Een moeilijk plot, veel intriges en snelle conversaties. Het is duizelingwekkend dat dit gebaseerd is op echte feiten maar zo zie je maar hoe de lobby wereld in elkaar zit. Zeer overtuigend gebracht. Je moet je aandacht in het begin bij de film houden om goed te weten hoe de vork aan de steel zit. Eens je daarin geslaagd bent wordt, laat het verhaal je niet meer los. Veel kijkplezier zou ik zeggen!
Anoniem
Wij denken altijd dat het wel mee zal vallen met de politiek en de corruptie, dat democratie een werkelijk iets is in deze wereld, wat iets waard is om te koesteren! Deze film geeft je een inside in het werkelijke systeem van de lobbyist, het grote geld, en de omkoopbaarheid van de democratie. Waar het spreekwoord weer goed komt kijken “hoogmoed komt voor de val” het was voor ons een aangename film om te bekijken, het verveelt geen moment, een aanrader!
Harry
Uitzonderlijke acteerrollen zijn K. Spacy op 't lijf geschreven. Hij zet hier toch maar weer een hele knappe rol neer als lobbyist. Het verhaal begint met een flash back en gaat 2 jr terug in de tijd hoe ea. begonnen is. Zit knap in elkaar maar het is echt soms slaapverwekkend. ik werd niet in het verhaal getrokken - of aan de buis gekluisterd..politiek is saai en dat werd hier nog maar eens bevestigd. Geen verrassing dat t n waar gebeurd verhaal is...maar 1 keer kijken was genoeg voor mij.
loading