Devil (2010) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Bowden, een politierechercheur die net van de drank af is, onderzoekt een vreemde zelfmoord, als hij plotseling wordt...
Devil

Devil

Horror Thriller Mysterie
Taal: Engels Jaar: 2010 Duur: 1 u 17 min

Bowden, een politierechercheur die net van de drank af is, onderzoekt een vreemde zelfmoord, als hij plotseling wordt opgeroepen voor een ogenschijnlijk onschuldige gebeurtenis; vijf mensen zitten vast in de lift van een enorme wolkenkrabber. Maar het duurt niet lang voordat er een aantal buitengewone dingen beginnen gebeuren en de mensen in de lift zelfs op onverklaarbare wijze één voor één sterven. Een strijd op leven en dood begint.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Devil aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Anoniem
"Devil" is een verrassend kwalitatief geproduceerde genrefilm, met een look en feel die dichter aanleunt bij blockbusterfilms dan bij low budget horror. De plot is weliswaar zeer rechtlijnig, maar wordt sfeervol, intelligent en geloofwaardig in beeld gebracht. De film is evenwel iets te kort om het hoofdverhaal en een aantal potentieel interessante subplots tot zijn volle recht te laten komen. "Devil" is zeker het bekijken waard voor liefhebbers van lichte (!) horror met bovennatuurlijke elementen en verheft zich in dit segment ruim boven de middenmaat. Wie in de eerste plaats geïnteresseerd is in de interpersoonlijke dynamiek van gevangenen in een dodelijke omgeving zou ik persoonlijk toch eerder "Cube" aanraden.
loading