Pacific Rim (2013) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Als er plotseling hele legioenen monsterlijke buitenaardse wezens uit de oceanen oprijzen, breekt er een...
Pacific Rim

Pacific Rim

Actie Sciencefiction
Taal: Engels Jaar: 2013 Duur: 2 u 6 min

Als er plotseling hele legioenen monsterlijke buitenaardse wezens uit de oceanen oprijzen, breekt er een verschrikkelijke oorlog uit. Om de monsters te bestrijden bouwen de mensen gigantische robots, de Jaegers. Maar zelfs die geduchte Jaegers slagen er niet in de wezens te verslaan. Als de situatie echt hopeloos dreigt te worden, blijft er geen andere keus over dan de hulp in te roepen van twee onwaarschijnlijke helden, die een ogenschijnlijk verouderde Jaeger besturen. Het is de laatste hoop van de mensheid...

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Pacific Rim aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Sarah
Echt een goede film. Altijd met veel spanning kunnen blijven kijken. Goede acteurs en goede verhaallijn.
Kortom, een aanrader.

Reviews

Michael
Bombastische film met erg indrukwekkende beelden. Dit is een knap staaltje van het hedendaagse kunnen van CGI. Het acteerwerk is slapjes en de film bevat ook de nodige slapstick (american) humor die je op momenten wel uit de film kan halen. Dit is een simpele actiefilm die onze verwachtingen overtrof. Een leuke film voor een ontspannen filmavondje.
Anoniem
Is een film waarvan ik niet veel verwachting van had, maar na het kijken vond ik het toch een geweldige film. Leuke mooie effecten, er zit ook wel een redelijk verhaal in.
Dus wel een aanrader
Nick
Leuke actie knaller
Anoniem
Ik heb de film gezien in 3D en vond dat wel een leukere ervaring. De film is wel zeer goed voor een redelijk onbekend verhaal dus een aanrader als je fan bent van o.a. Transformers en de film Battleship.
Anoniem
Zeer goede en spannende film. Heb er van genoten
Anoniem
Was echt heel benieuwd naar deze film, maar moet zeggen dat ik toch een beetje teleurgesteld was.
De special effects en de actie zijn top, maar de verhaallijn vond ik nogal rommelig en onduidelijk. Natuurlijk is dit ook niet de kracht van de film, maar dit zorgt wel dat de film niet uitstijgt boven een Transformers-film.
Verder wel vermakelijk en de acteurs doen hun best.
Leuke popcornfilm, ik geef hem een 7.
Anoniem
Film heeft mij aangenaam verrast moet ik zeggen. Nu ben ik wel een SF-fan maar ik had mijn bedenkingen. Zeer goed gemaakt, spannend en vol actie. Het is een soort Transformerachtige film waarbij de Transformers door mensen bediend worden. Apart gevonden verhaallijn maar daarom niet minder vermakelijk. Gezien het einde kunnen we er bijna zeker van zijn dat er geen vervolgfim komt maar je weet nooit.
Anoniem
Leuk om te zien
Anoniem
Aardige film met veel over the top actie.
Shirley
Leuke fantasyfilm. Pacific Rim is een soort SF, die zich in het heden afspeelt. Door een breuk tussen twee dimensies, die zich ergens in de zee bevindt, komen er allerlei aliens van een andere dimensie naar de aarde. Deze aliens kunnen alleen bevochten worden door reuze robotten, die door 2 of 3 man bestuurd worden. Het verhaal is leuk, maar ik vind de acteerprestaties niet optimaal. Kijk zelf maar...
Anoniem
Transformers meet Godzilla.. Ik denk dat dit de film wel opsomt. Ik heb er in ieder geval van genoten. Het verhaal is niet ijzersterk, voornamelijk omdat een aantal dingen nogal onduidelijk zijn, maar gelukkig is de actie goed genoeg om ervoor te zorgen dat het niet zoveel uitmaakt. Voor iedereen die fan is van robots, monsters en intelligente, goedgemaakte CGI is dit zeker een aanrader, maar als je een film wilt kijken met een superieur intelligent verhaal, dan zou ik deze actie film laten liggen voor wanneer je gewoon zin hebt in goeie actie en veel gave effecten.
Anoniem
Ik vond deze film buiten verwachting goed. Heeft een goed verhaal en veel spanning. Daarbij veel verrassende effecten.
een door de acteurs prima vertolkt. Ik vind het een aanrader.
Junita
Wij verwachtten van Pacific Rim eigenlijk niet zo veel, maar hij viel helemaal niet tegen. De actie en de special effects vliegen van het beeld af. De acteerprestaties zijn wat je van zo'n film kan verwachten. Maar al met al kijkt t gewoon lekker weg en is het vermakelijk. Zeker als je van robots vs aliens houdt. Wij geven een acht.
Anoniem
Leuke film.
Abdel
Goede scifi-film die je met de hele familie kan kijken. Geen hak op de tak maar een film met een duidelijk verhaal en daar gaat het dan ook echt over. Je moet wel een liefhebber zijn van scifi, want dat heeft toch wel echt de overhand. Goede actie en goed geacteerd. Het lijkt bijna realiteit te worden.
Anoniem
Een leuke film. Vanaf het begin wil je al weten waar het op uit gaat lopen. Sommige stukken in de film waran ver gezocht, maar dat bleef gelukkig niet in het verhaal hangen. Echt een film om gewoon thuis te zien
Anoniem
Aanrader voor de liefhebbers van het Transformer-genre of andere actie Science Fiction-films gebaseerd op Japanse tekenfilms.
Leuk dat ze toch weer iets nieuws kunnen verzinnen wat betreft de oorsprong van onze tegenstander. Goede special effects en spectaculaire actiescènes. Kun je gerust huren. Je zal je niet vervelen.
Wouter
Pacific Rim is wat mij betreft een leuke film voor scifi-liefhebbers. Ik vond het een origineel verhaal met toffe actie. Vaak valt het acteerwerk tegen bij films in dit genre maar dat was bij Pacific Rim niet het geval.
Je hoeft bij deze film niet je volle aandacht erbij te houden om hem te blijven volgen. Dat zegt genoeg, dat het ook weer niet een hoogvlieger is. Van mij krijgt Pacific Rim een 7.
Anoniem
Het verhaal sprak mij in eerste instantie niet aan, maar heb de film het voordeel van de twijfel gegeven en toch bekeken! En hij was het meer dan waard! Hele vette special effects, een spannend verhaal (soms wellicht wat zwakke dialogen), maar heel vermakelijk en het verhaal trekt je echt mee de film in. Pacific Rim is een vermakelijke mix tussen spanning en humor en met geniale special effects :-)
Louis
Spektakelfilm in Hollywoods beste traditie. Technisch goed gemaakt, alleen jammer dat de beeldkwaliteit op zijn tijd slecht is. Leuk gegeven om dinosaurussen te introduceren als aliens. Verder het bekende verhaal over war over the world, rivaliteit, kameraadschap, liefde, keuzes en het opofferen voor hogere doel. Gewoon een lekkere actiefilm
loading