The Apparition (2012) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Om te bewijzen dat het paranormale slechts een hersenspinsel van de mens is, probeert een groepje studenten een...
The Apparition

The Apparition

Horror
Taal: Engels Jaar: 2012 Duur: 1 u 19 min

Om te bewijzen dat het paranormale slechts een hersenspinsel van de mens is, probeert een groepje studenten een bovennatuurlijke entiteit te creëren. Het experiment loopt gruwelijk mis. Jaren later ontdekken Kelly en Ben een angstaanjagende, onverklaarbare aanwezigheid in hun nieuwe huis. Ten einde raad roepen ze de hulp in van een paranormale specialist en komen zo tot het besef dat het probleem niet bij het huis ligt. Maar als de verschijning het op hen gemunt heeft, hoe kunnen ze er dan aan ontsnappen?

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om The Apparition aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Anoniem
Goede, enge film met leuke schrikmomenten. Een aanrader voor de horrorfans!

Reviews

Anoniem
Deze horror film was wel aardig maar zeker niet geweldig goed. Liefhebbers van het genre zouden deze film misschien wel kunnen waarderen al vind ik het einde nogal afgeraffeld. Het verhaal begint met een stukje verleden. Een stel studenten vinden een manier om een raam naar 'de gene zijne' te openen. Wat ze later ontdekken is wat ze openden geen raam was, maar een deur! Mijn cijfer voor deze film: een 6.
Patricia
Een goede spannende film. Jet kijken dus waard. Krijgt van mij een 7. Echt het soort film waar ik persoonlijk van hou.
Je moet wel je fantasie een beetje weten te gebruiken. Zo'n soort film is het dan wel. Dus ik zou zeggen: kijk en oordeel zelf! Ik heb er geen spijt van.
loading