V/H/S 2 (2013) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Een groep detectives probeert in te breken in een huis, op zoek naar bewijsmateriaal dat mogelijk leidt naar de vondst van...
V/H/S 2

V/H/S 2

Horror
Taal: Engels Jaar: 2013 Duur: 1 u 32 min

Een groep detectives probeert in te breken in een huis, op zoek naar bewijsmateriaal dat mogelijk leidt naar de vondst van een student die al enige tijd vermist wordt. Tot hun grote verbazing vinden ze naast een grote hoeveelheid opname apparatuur een serie tapes met verschillende afgrijselijke en lugubere opnames...

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om V/H/S 2 aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Rob
Prima horrorfilm die nergens verveelt en genoeg weet te boeien. Het wordt nergens echt goed en af en toe zelfs onbedoeld lachwekkend maar al met al is het prima te bekijken. V/H/S 2 gaat eigenlijk gewoon verder waar deel 1 stopte. Voor de liefhebbers.

Reviews

Anoniem
Net zo apart als deel 1, vond het geen denderende film.
Anoniem
Serieus echt een slechte film. Gaat echt nergens over. Heb hem wel afgekeken maar had hem beter uit kunnen zetten. In het begin denk je: 'mmmm dit word nog wel wat', dus niet! Niet huren en niet kijken!
loading