Hannibal 1.02 - Amuse-Bouche (2013) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Will is nogal aangeslagen door wat er aan het einde van de eerste aflevering in het huis van...
Hannibal 1.02 - Amuse-Bouche

Hannibal 1.02 - Amuse-Bouche

Series Thriller Misdaad
Taal: Engels Jaar: 2013 Duur: 41 min

Will is nogal aangeslagen door wat er aan het einde van de eerste aflevering in het huis van seriemoordenaar Garret Hobbs is voorgevallen. Crawford heeft een vermoeden dat Hobbs niet alleen werkte. Maar Will schrikt wanneer Crawford hem vertelt wie hij denkt dat Hobbs hielp bij zijn moorddadige praktijken: zijn tienerdochter Abigail. Will gelooft er niets van en bespreekt de mogelijkheid met Hannibal Lecter. Ondertussen krijgt Will te maken met een nieuwe, bizarre zaak: iemand heeft negen mensen levend begraven in het bos...

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Hannibal 1.02 - Amuse-Bouche aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Anoniem
Spanening en sensatie

Reviews

Anoniem
In dit 2e deel uit de reeks Hannibal wordt de relatie tussen Dr. Hannibal Lecter (Mads Mikkelsen) en Will Graham (Hugh Dancy), specialist FBI gedragswetenschappen meer uitgediept, mede door een nieuwe serial killer. Will Graham moet zich wederom verdiepen in de psyche van de moordenaar om zo de moorden op te lossen.
Opnieuw een bijna griezelig spannende aflevering van deze nieuwe serie. Aanbevolen voor liefhebbers van o.a. Dexter. Ik geef de aflevering een 8.
loading