De Kinderen van Mijn Zus op Safari (2013) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. De familie Berg wint een reis naar Afrika. De kinderen willen daar heel graag op vrijwillige...
De Kinderen van Mijn Zus op Safari

De Kinderen van Mijn Zus op Safari

Familie Avontuur Nederlandstalig
Taal: Nederlands Jaar: 2013 Duur: 1 u 14 min

De familie Berg wint een reis naar Afrika. De kinderen willen daar heel graag op vrijwillige basis bedreigde diersoorten beschermen. Omdat de ouders geen tijd hebben om mee te gaan, halen ze oom Eric over om in hun plaats te gaan. In Afrika aangekomen logeren ze in een lodge waar tevens een dierenziekenhuis is. Oom Eric en de kinderen schrikken zich rot als ze erachter komen dat mevrouw Flinth, hun vreemde buurvrouw uit Denemarken, daar ook verblijft samen met haar nichtje Julie. Als iedereen de lodge verlaat om te gaan kamperen op de savanne, slaat het noodlot toe. Mevrouw Flinth wordt ontvoerd door stropers. Oom Eric en de kinderen gaan achter de stropers aan om mevrouw Flinth en de gestolen dieren te redden.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om De Kinderen van Mijn Zus op Safari aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
Stereo 16:9
Anoniem
Leuke film, zoals natuurlijk alle films van Scandinavische makelij altijd erg leuk zijn. Ik kijk er altijd graag naar. De kinderen waren ook erg content met deze film. Al met al dus een echte aanrader. Goed gemaakt en ook nog een leerzame ondertoon voor de kinderen aangaande het omgaan met dieren.

Reviews

Rene
De Kinderen van Mijn Zus op Safari is een leuke film, valt een beetje in de categorie van films als Dik Trom, Snuf de Hond en De Kameleon. Hoewel het is nagesynchroniseerd, is het voor zowel jonge als oude kijkers een hele leuke film. Onze kinderen – een jongen van acht jaar en een meisje van 6 jaar – konden er maar geen genoeg van krijgen en vonden vooral de kleinste jongen helemaal geweldig. Dat het dan ook nog plaatsvindt in Afrika en met echte wilde dieren is dan helemaal gaaf! Een echte aanrader dus!
Anoniem
Kinderen zitten nu te kijken. Vinden het een leuke film. Goed nagesynchroniseerd waardoor ook de jongste deze film kunnen volgen.
Anoniem
Superleuk
Anoniem
Mijn kinderen vonden deze film erg mooi. Leuk verhaal, veel natuur en veel dieren waar ze allebei helemaal gek op zijn.
loading