I Claudius 1.05 - Poison is Queen (1976) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. In 8 na Christus heeft Augustus opnieuw af te rekenen met enkele serieuze tegenslagen. Dat heeft...
I Claudius 1.05 - Poison is Queen

I Claudius 1.05 - Poison is Queen

Series Drama
Taal: Engels Jaar: 1976 Duur: 51 min

In 8 na Christus heeft Augustus opnieuw af te rekenen met enkele serieuze tegenslagen. Dat heeft niets te maken met Claudius' dappere en beminde broer Germanicus en diens echtgenote Agrippina, de kleindochter van de keizer; evenmin met de achttien jaar oude Claudius, al is die dan het mikpunt van verwijten en spot. Die tegenslagen werden veroorzaakt door het feit dat Quintilius Varus met drie legioenen door opstandige Germanen in de pan is gehakt in het Teutoburger-woud - en door het feit dat Postumus Agrippa een buitenechtelijke relatie heeft met Livilla, de zus van Claudius en Germanicus.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om I Claudius 1.05 - Poison is Queen aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 4:3

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading