Borgia 2.01 - The Time of Sweet Desires (2013) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Februari 1494: Rodrigo Borgia, Paus Alexander XI is nog niet over de dood van zijn zoon,...
Borgia 2.01 - The Time of Sweet Desires

Borgia 2.01 - The Time of Sweet Desires

Series Drama
Taal: Engels Jaar: 2013 Duur: 57 min

Februari 1494: Rodrigo Borgia, Paus Alexander XI is nog niet over de dood van zijn zoon, Juan. Zijn macht dreigt af te nemen. Na de moord op Pedro Caldes, de minnaar van zijn zus Lucrezia en moordenaar van zijn broer Juan bevindt Cesare zich in Napels. Zijn rol als geestelijke weerhoudt hem van werkelijke macht. Cesare kroont Federigo tot Koning van Napels. Cesare wil trouwen met de dochter van Federigo genaamd Carlotta, maar haar hart ligt bij de Franse hertog Guy de Leval. In het huis van haar moeder in Vannozza houdt Lucrezia zich schuil, want ze is in verwachting van Pedro's kind. Rodrigo heeft orders gegeven haar zwangerschap geheim te houden zodat ze alsnog kan trouwen.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Borgia 2.01 - The Time of Sweet Desires aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Anoniem
Mooie beelden. Mooie vrouwen en mannen.
Spannende plot. De intriges druipen eraf. Voortdurend aantrekken en afstoten in love and politics.
De kerk had toen alles te maken met macht en geld.
Een waarachtig beeld van die tijd met parallellen naar het heden.
loading