Sharing Relations (2012) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Scott heeft weinig gemaakt van zijn leven. Hij gebruikt drugs, heeft geen baan en is volledig vervreemd van zijn...
Sharing Relations

Sharing Relations

Komedie Romantiek
Taal: Engels Jaar: 2012 Duur: 1 u 25 min

Scott heeft weinig gemaakt van zijn leven. Hij gebruikt drugs, heeft geen baan en is volledig vervreemd van zijn familie. Uiteindelijk besluit hij het contact met zijn broer William en zijn zieke vader te herstellen. Eén probleem: William is inmiddels getrouwd met Scotts ex-vriendin Katherine. Dat maakt de situatie niet eenvoudiger. Katherine blijkt namelijk nog steeds gevoelens voor hem te koesteren. Door zijn aanwezigheid zorgt Scott voor de nodige spanningen in het huis van William en Katherine, vooral wanneer 'Ome Scott' besluit om zijn neefje en nichtje te leren wat het betekent om echt te leven... Humor en ontroering vechten om voorrang in deze hartverwarmende komedie!

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Sharing Relations aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Mathilde
Mooie film! De trailer geeft de indruk dat het een wat makkelijke, 'domme'film is. Jammer, want dat is het helemaal niet! Het is een warme, grappige film over familieverhoudingen en dat tienen halen echt niet alles is in het leven. Mooie rollen van alle acteurs. Kijken als je aan het eind met een glimlach en een warm buikgevoel wilt eindigen ;-).

Reviews

jessica
Leuke, mooie film. Het verhaal gaat over 2 broers die op dezelfde vrouw vielen. 1 broer is met haar getrouwd en de andere komt na een lange tijd terug. Er gebeurt niet heel veel spectaculairs, maar het is toch een mooie verhaal. De acteurs zijn ook een toevoeging aan het verhaal. Het einde vond ik wel erg jammer en had ik anders verwacht. Ik geef deze film een 7.
Willeke
Een man keert terug naar zijn oude liefde die getrouwd is met zijn broer en twee kinderen heeft. Hij maakt een stormachtige entree en zet in een paar dagen het hele vertrouwde leven van het gezin op zijn kop. De verhaallijn lijkt voorspelbaar maar maakt op het laatst een paar onverwachte bevindingen, wat het een mooie film maakt... Met name karakters van de kinderen zijn erg goed gespeeld en ook de muziek verdient een eervolle vermelding.
loading