Iedereen Is Gek Op Jack 1.01 - Coby's Ballen (2011) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Coby biedt aan om Barbara kookles te geven. Maar als Jack hierna moet toegeven dat...
Iedereen Is Gek Op Jack 1.01 - Coby's Ballen

Iedereen Is Gek Op Jack 1.01 - Coby's Ballen

Komedie Nederlandstalig Series
Taal: Nederlands Jaar: 2011 Duur: 27 min

Coby biedt aan om Barbara kookles te geven. Maar als Jack hierna moet toegeven dat hij de gehaktballen van zijn moeder nog steeds lekkerder vindt, draait Barbara door.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Iedereen Is Gek Op Jack 1.01 - Coby's Ballen aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
Stereo 16:9
Anoniem
Dat Linda de Mol niet alleen goed is in presenteren bewijst deze serie maar weer eens! Linda de mol speelt samen met Jeroen van Koningsbrugge (haar partner) een enorm leuk gezinnetje met een schoonmoeder naast de deur die af en toe eens even flink roet in het eten komt gooien. Het zijn situaties die voor iedereen heel herkenbaar zullen zijn en ontzettend goed en grappig worden neergezet!
loading