Divorce 1.01 (2012) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Boudewijn, David en Joris leren elkaar beter kennen. Drie verschillende mannen uit drie verschillende werelden. Maar...
Divorce 1.01

Divorce 1.01

Series Komedie Nederlandstalig
Taal: Nederlands Jaar: 2012 Duur: 42 min

Boudewijn, David en Joris leren elkaar beter kennen. Drie verschillende mannen uit drie verschillende werelden. Maar er is één ding wat hen bindt, ze hebben alle drie heftige relatieproblemen.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Divorce 1.01 aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
Stereo 16:9
Anoniem
Drie mannen besluiten met z'n drieën in een luxe villa te gaan wonen. De serie draait ook om de individuele scheidingen, de drie vrouwen, de emoties, de ruzies, de kinderen, het geld en de rest wat bij een scheiding komt kijken. Ook mannenvriendschap staat centraal. Mannen die aan een half woord genoeg hebben om elkaar te begrijpen, die elkaar de ruimte geven, maar die elkaar als het nodig is ook grondig de waarheid vertellen. Van te voren niet verwacht deze serie leuk te vinden maar het tegendeel is waar!! Ontzettend leuk en verslavend!

Reviews

Anoniem
Erg gave serie. en te grappigXD, soms wat onrealistisch maar het kijken waard
Anoniem
Hele goede serie uit de hand van Linda de Mol. Veel humor
loading