The Haunting in Georgia (2013) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. De makers van The Haunting in Connecticut zijn terug met het waargebeurde, angstaanjagende verhaal van de...
The Haunting in Georgia

The Haunting in Georgia

Horror
Taal: Engels Jaar: 2013 Duur: 1 u 37 min

De makers van The Haunting in Connecticut zijn terug met het waargebeurde, angstaanjagende verhaal van de familie Wyrick. Vanaf het moment dat Andy met zijn vrouw Lisa en dochtertje Heidi verhuist naar een authentiek landhuis in Georgia, ziet Heidi verschijningen die haar ouders niet zien. Is het haar kinderlijke fantasie, een erfelijke afwijking uit de familiegeschiedenis of is er iets anders aan de hand? Een handje geholpen door Joyce, de open-minded zus van Lisa, ontdekt het gezin het huiveringwekkende mysterie dat ooit op deze plek ontstond. Een aangrijpend maar gestoord geheim vanuit het ondergrondse dat een dodelijke bedreiging is voor alles wat Andy en Lisa lief is.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om The Haunting in Georgia aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Anoniem
Goede en spanende thriller met einde eens een gewone afloop en niet dat er nog 4 of 5 films moeten komen, waarbij het dan nog steeds mysterieus blijft.

Chapeau!

Reviews

Anoniem
Cool
Anoniem
Mooie film. Mooi verhaal. Ik vond het geen horror, maar een goede thriller. Halverwege de film denk je dat je weet hoe het verhaal in elkaar steekt, maar het is aan het einde toch anders als dat je denkt, niet zo'n voorspellende film.
Anoniem
Een van de betere horrorfilms naar mijn mening. Heb op het puntje van mijn stoel gezeten!
Anoniem
Vond het zelf niet zo'n heel goede film. Leuk verhaal en alles, maar vond het totaal niet eng. Toch wel het belangrijkste aan een horror in mijn optiek.

Desalniettemin vond ik deze film geen tijdverspilling, het verhaal was leuk, alleen vond het niet eng genoeg om het echt een topper te vinden.
E.
Ik vond het toch wel een goede film om naar te kijken, goede effecten en spannend, ondanks andere slechtere reviews geen spijt dat ik hem gehuurd heb. Alleen in het begin van de film stopte hij steeds en moest ik zelfs 1 x helemaal opnieuw opstarten daarna deed hij het gelukkig wel goed.
Anoniem
Leuke film voor de nog niet zo ervaren horrorkijker.
Leuke special effects, maar niet echt beangstigend.
Vond het geheel nogal rommelig omdat werkelijkheid en fantasie door elkaar liepen. Ik was halverwege de film blij dat ik deze gratis had gekregen. Anders zonde van mijn geld. Een horror moet je aan de buis gekluisterd houden maar bij deze film vond ik het niet erg om even weg te lopen zonder te pauzeren. Helaas, voor mij was het niet bijzonder.
Jennifer
Super gave en vooral meeslepende film, ik ben nog steeds onder de indruk. De film kwam mij al bekend voor dus gelijk al bij de naam Mister Gordy gingen mijn nekharen bijna overeind staan. Ik begrijp nu de aflevering van A Haunting veel beter, waarin van alles oppervlakkig gezegd wordt. Deze film diept alles netjes uit. De special effects zijn ook prachtig, doordat ik in de film zat, vielen die mij bijna niet op, super gemaakt. De film is goed te volgen en ik vind dat er een duidelijke verhaallijn in de film zit.
Zeker het kijken waard!
Alexander
Deze Amerikaanse horrorfilm is eigenlijk het vervolg op "The Haunting In Connecticut", maar kan perfect bekeken worden zonder dit eerste deel te hebben gezien. Het gegeven is zogenaamd gebaseerd op een waargebeurd verhaal, maar dit lijkt bijzonder onwaarschijnlijk. Regisseur Tom Elkins levert spijtig genoeg wel een tamelijk middelmatig werkje af, dat eerder voorspelbaar is. De prent komt langdradig over. Nergens wordt het echt spannend of echt angstaanjagend. De acteerprestaties zijn zeer middelmatig. De droomscènes zijn eerder vervelend. De geluidseffecten zijn overdreven. De visuele effecten overtuigen weinig en worden na een tijdje irritant door hun talrijkheid. De speciale effecten (o.a. de creaturen) zien er vrij goedkoop uit. Ik vind deze prent helemaal geen aanrader.
loading