Gangsterboys (2010) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Als de begin twintigers Mahmut en Apo tot hun eigen verrassing leerling-gangsters mogen worden, komen ze er snel...
Gangsterboys

Gangsterboys

Actie Komedie Nederlandstalig
Taal: Nederlands Jaar: 2010 Duur: 1 u 27 min

Als de begin twintigers Mahmut en Apo tot hun eigen verrassing leerling-gangsters mogen worden, komen ze er snel achter dat het echte gangsterleven toch heel anders is dan ze hadden verwacht. Voor ze zich zelf echter gangster mogen noemen, moeten ze zich eerst bewijzen en door een vernederende ontgroeningsperiode heen. Als ze eindelijk het vertrouwen van hun bazen hebben gewonnen en hun eerste echte opdracht krijgen, verknallen ze die echter. Om hun kansen te keren zullen ze nu een echt gevaarlijke list moeten verzinnen.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Gangsterboys aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
Stereo 16:9
Anoniem
Ik had deze film al een keer eerder gezien, dus de 2de keer kijk je op een andere manier! Eigenlijk is hij wel erg humorvol en kan je best veel lachen in deze film. Met name Yes-R doet het best goed en kan best goed acteren. De rol van Jeroen van Koningsbrugge, is wel erg klein, te klein om hem in de aankondiging te gebruiken als lokkertje! Maar zoals gezegd, wel een redelijk verhaal en een leuke en gezellige film!
loading