G.I. Joe: Retaliation (2013) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. In deze film, neemt het G.I. Joe team het tegen twee dreigingen op. Allereerst is er natuurlijk Cobra, de...
G.I. Joe: Retaliation

G.I. Joe: Retaliation

Actie
Taal: Engels Jaar: 2013 Duur: 1 u 58 min

In deze film, neemt het G.I. Joe team het tegen twee dreigingen op. Allereerst is er natuurlijk Cobra, de aartsvijand van de Joe's. De Cobra Commander is vrijgelaten, en wordt ditmaal bijgestaan door Zartan, Storm Shadow en Firefly. Zartan - die zich nog altijd voor doet als de Amerikaanse President - weet het G.I. Joe team als verraders af te schilderen en roeit de meesten van hen uit. Het is aan een klein groepje Joe's, onder leiding van Duke om een tweede Amerikaanse revolutie te beginnen en de zaken weer allemaal recht te zetten.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om G.I. Joe: Retaliation aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Jam
Film vol actie. Geluid en muziek is top! Je wordt meegetrokken in de actiescènes!

Reviews

Sander
De eerste G.I. Joe-film was een heel stuk beter dan G.I. Joe: Retaliation. Toch heeft deze film wel geweldige vechtscènes die niet allemaal even geloofwaardig zijn, maar ja, even verstand op nul en niet verder denken. Het verhaal is erg zwak. Zoals de Rock acteerde vond ik ook niet om over naar huis te schrijven. Alles bij elkaar een over the top film waar je best van kan genieten als je er maar niet te veel over nadenkt.
Geert
Ik vond de eerste film eigenlijk sterker. Het team van de G.I. Joe's ligt onder vuur, letterlijk dan waardoor er maar 3 meer overblijven. Aan hen om de eer van de G.I. Joe's te verdedigen en vooral de fake president te ontmaskeren alsook het brein achter heel de aanval. Hier en daar sterke gevechtsscènes en ook de visuele effecten zijn OK, maar minder dan in de eerste film en uiteindelijk is het verhaal niet sterk genoeg om dit op te vangen. De deur voor een derde film wordt opnieuw opengelaten, dus...afwachten maar. Geen aanrader maar ook geen afrader. Liefhebbers van het genre zullen de film zeker de moeite waard vinden. Een paar nieuwe bekende acteurs worden ingeschakeld en de reeks is nieuw leven ingeblazen.
Anoniem
Eigenlijk heeft de film mijn verwachting waar gemaakt, aangezien ik de eerste ook al niet bijzonder vond. In het genre actieheldenfilms is G.I. Joe het net niet... Toen ik een klein jongetje was speelde ik Star Wars, las ik de Marvel-comics en was ik G.I. Joe. Hoewel ik in andere films wel dat jeugdsentiment vond, herken ik niks van mijn fantasie in G.I. Joe. Het is het gewoon net niet...
Joyce
Actiefilm gerelateerd aan het actiefiguurtje van vroeger. Een erg spetterende film vol met special effects en actiescènes. Geen diepliggend verhaal en ingewikkelde verhaallijnen, gewoon zoals het is. Held redt wereld met een hoop gedoe eromheen. Als je van dit soort films houdt, is het zeker een aanrader. Lekker verstand op nul en niet hoeven nadenken. Ik vond het absoluut een leuke film, mede door de indrukwekkende special effects die gebruikt zijn in de film.
Anoniem
Goede snelle actiefilm met zeer veel special effects. Goede acteurs, goed verhaal, kortom: film is een echte aanrader. Lekker achterover in de stoel, verstand op 0 en kijken maar. Het wachten is nu op deel 2 en hopen dat deze net zo spectaculair zal zijn.
Anoniem
Een redelijke actie film met een aantal bekende en wat minder bekende acteurs. Heeft een hoop actie maar sommige scènes zijn een beetje 'Too Much'. Het verhaal is wat dun, maar kan ermee door in dit genre. Mis eigenlijk het verassingselement aan het einde, jammer.
Anoniem
Dit is dus een weer een verfilming van een Hasbro poppetje/bekende postduif/computerspel die de plank weer misslaat. Achterhaalde special effects en b-garnituur of uitgerangeerde acteurs. Gehele film is één en al ''long live the USA''. Veel knalvuurwerk maar voor veel bloed hoef je hem niet te huren. Vond het een beetje zonde van het geld.
Anoniem
Ik had meer verwacht van deze film, veel meer. Het is geen slechte film, dat zeker niet. Het is een boeiende, interessante actiefilm met veel actie, schieten, explosies en zwaardvechten. De acteurs zijn interessant (één bloedmooie vrouw met uitstekende vormgeving) en spelen goed. Het verhaal is helaas flinterdun, het springt van de hak op de tak.
loading