Camelot online kijken / downloaden
Een huurvideo is direct na aanschaf te starten en kan onbeperkt bekeken worden gedurende de aangegeven huurperiode.

Er kan gekozen worden met welke afspeelsnelheid de video getoond moet worden. Let op: De optimale snelheid is afhankelijk van de snelheid van de internetverbinding waar de computer op aangesloten is.
Een koopvideo dient eerst naar de computer gedownload te worden. Hoe lang het duurt voordat de download klaar is hangt af van de snelheid van de internetverbinding. Daarna kan de video zo vaak als gewenst bekeken worden.

Nadat de video gedownload is en 1 maal gestart, is er geen actieve internetverbinding meer nodig.
Download de digitaal hoogkwalitatieve DivX®-video, bekijk hem daarna zo vaak als gewenst op de computer of ander DivX gecertificeerd apparaat (bijvoorbeeld dvd-spelers, gsm's of Playstations).

De video kan gestart worden voordat de complete download binnen is. Hoe snel dat kan hangt af van de snelheid van de internetverbinding.

Klik hier voor informatie over DivX.
Online thuis films en series kijken!
Sluiten
Camelot
| Meer

Camelot

Gemiddelde waardering:
Wil je zelf een review schrijven? Log dan eerst in op de website!
Delen op Facebook
20-11-2013 - Debra

Supergave serie! Na 1 aflevering zit je er eigenlijk al helemaal in. Zeker een aanrader als je van kostuumdrama's en historische films houdt. Tijdens de serie begin je je eigenlijk volledig in te leven in de hoofdpersonage Arthur in zijn gevecht als troonopvolger.
eens of oneens?
(0)
(0)

Cast Eva Green, Joseph Fiennes, Jamie Campbell Bower
Regie Michael Salomon
Taal Engels
Ondertiteling Nederlands
Jaar 2011
Waardering:
Categorie: Drama

Het zijn duistere tijden voor Engeland. Na de dood van Koning Uther dreigt chaos. Merlin weet dat de koning een onwettige zoon had, een jongeman genaamd Arthur. Volgens Merlin is Arthur de enige die het land kan redden. Hij bedenkt een plan om Arthur als troonopvolger naar voren te schuiven. Maar Arthurs ambitieuze en meedogenloze halfzus Morgan vindt dat de troon haar toekomt. Een bittere strijd ontbrandt...

Tip iemand over deze serie!
De tip bestaat uit de titel, omschrijving, een afbeelding van
de cover en een link naar de serie.