Man from Earth (2007) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Tot grote verrassing van zijn collega's neemt de 35-jarige hoogleraar John Oldman onverwachts ontslag van zijn...
Man from Earth

Man from Earth

Drama Sciencefiction
Taal: Japans Jaar: 2007 Duur: 1 u 24 min

Tot grote verrassing van zijn collega's neemt de 35-jarige hoogleraar John Oldman onverwachts ontslag van zijn baan aan de universiteit. In zijn afgelegen huis in de bossen komen ze bijeen om de reden van zijn vertrek aan te horen. John komt met een schokkende mededeling: hij is onsterfelijk en leeft inmiddels 14 duizend jaar. Aanvankelijk wordt dit ontvangen met spottend gelach, maar als zijn collega's op elke vraag hierover een logisch antwoord krijgen slaat hun ongeloof om in twijfel en verbijstering. Is John gek geworden of is hij werkelijk een Cro-Magnon uit het Laat Paleolithicum zoals hij zelf beweert?

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Man from Earth aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Anoniem
Zeer goede film, waar ik stil naar heb zitten kijken. Je hebt echter wel je aandacht erbij nodig, want je verliest anders door alle dialogen het verhaal. Alleen als je geïnteresseerd blijft kijken komt die film en het sterke verhaal binnen. Toch zeker een aanrader voor dit lage bedrag.

Reviews

Anoniem
This film goes into a deeper analyses of various religions and our associations to date by simulating an argument with different angles to a supposed 14000 year old caveman who is still alive. Thus as to how such can be across immortality and Jezus in Christianity with comparisons. You have to account for the year this film was made having fairly poor video resolution but the abstract intellectual debates is very interesting and I'm not unimpressed how so very few got the not incorrect name modification through Latin with 'lesus' to Jezus and so forth...
Mariska
Zal een film zijn die weinig mensen kunnen waarderen, maar ik vind hem door sommige goed gespeeld. Je dient wel even 't verhaal eerst te lezen. Grappig ideetje, beetje voorspelbaar soms.
Michel
Dit is echt zo'n film waar geen geld aan uitgegeven is om te maken, qua acteurs en settings. Koop liever een bosje bloemen voor je vriendin dan dit te bekijken, echt de moeite niet waard. Misschien had het als boek betere kansen gemaakt; als film is het langdradig, b-acteurs en zonder enige vaart of actie. En als je christen bent ga je hem 100% blasfemistisch vinden en als truther wordt de conspiracy wederom bevestigd. Dus alleen laten draaien als achtergrond geluid voor diegenen die niet tegen de stilte kunnen, maar dan weet ik zo 10000+ betere geluiden!!!
car
De hele film speelt zich af in één kamer. Het verhaal van John tornt behoorlijk aan de geloofsovertuigingen van zijn collageprofessoren. Discussies over de echtheid van zijn levensverhaal. Dat is al bizar, maar het boeiende van deze film is toch hoe mensen kunnen reageren als je een andere waarheid dan de hunne vertelt.
loading