The Transporter 1.04 - Harvest (2012) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Tijdens een routineopdracht constateert Frank dat hij gevolgd wordt door de politie. Tegen zijn...
The Transporter 1.04 - Harvest

The Transporter 1.04 - Harvest

Series Actie
Taal: Engels Jaar: 2012 Duur: 46 min

Tijdens een routineopdracht constateert Frank dat hij gevolgd wordt door de politie. Tegen zijn eigen regels in besluit hij het pakket te openen. Het blijkt een koelbox te zijn met daarin een hart. Franks opdrachtgever, de crimineel Sujic Drago, blijkt het hart te hebben gestolen om het leven van zijn zoon te redden.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om The Transporter 1.04 - Harvest aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Nicole
Ook dit deel is weer zoals de vorige 3 delen, spannend, vol actie, weer te gekke achtervolgingen, beetje humor. Ook in dit deel moet Frank weer een pakketje vervoeren van A naar B, maar ditmaal loopt het helemaal anders dan hij zelf wil. De drie regels worden ditmaal geschonden. Hij komt tijdens de rit erachter dat het om een zeer kwetsbaar pakketje gaat, wat hem voor een dilemma stelt. Hij gaat tegen zijn eigen regels in en volgt zijn eigen hart. Deze aflevering vond ik best wel emotioneel...(verder zal ik niks verklappen). Maar de serie valt mij nog steeds reuze mee. Het enige kleine minpuntje, je weet eigenlijk al van tevoren dat het met Frank goed zal aflopen, want er volgen immers nog meer afleveringen, dus wie weet wat het volgende deel 5 met zich meebrengt...dus snel naar aflevering 5. (Maar deze serie vind ik nog steeds een aanrader!).
loading