The Transporter 1.02 - Payback (2012) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Franks nieuwste klus gaat helemaal mis. Hij verliest het pakket en wordt door zijn Russische...
The Transporter 1.02 - Payback

The Transporter 1.02 - Payback

Series Actie
Taal: Engels Jaar: 2012 Duur: 46 min

Franks nieuwste klus gaat helemaal mis. Hij verliest het pakket en wordt door zijn Russische opdrachtgever beschuldigd van verduistering. Om zijn onschuld te bewijzen, gaat Frank op zoek naar de werkelijke daders. Dat brengt hem op het spoor van een aantal oud-collega's uit zijn legertijd.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om The Transporter 1.02 - Payback aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Anoniem
Zeer goede serie, lekker spannend en goede spelers. Zeker de moeite waard om te kijken wie van wat spanning houdt. Ligt ook in de lijn van de film met Jason Statham. Ze mogen er van mij duizend van maken, dus ik zou zeggen iedereen kijken. Ik hou van deze serie.

Reviews

Nicole
Chris Vance die de personage van Frank Martin neerzet komt in dit deel zijn oude maten tegen uit de tijd dat hij nog bij de SAS zat. Door vervelende omstandigheden uit die tijd wil een van zijn oude maten wraak nemen op Frank, dus payback time.....? Ook deze tv-serie van de Transporter is weer vol actie, achtervolgingen, mooie omgeving. De serie blijft toch veel weg hebben van de Transporter-films met Jason Statham in de hoofdrol. Wat wel leuk is aan dit deel is dat we Frank Martin wat beter leren kennen, ben benieuwd naar deel drie. In ieder geval vind ik het een ruige en spannende serie. Zeker een aanrader!
loading