Hatchet II (2010) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Hatchet 2 sluit naadloos aan bij het einde van de originele Hatchet, waarin de introverte, maar heetgebakerde Marybeth...
Hatchet II

Hatchet II

Horror
Taal: Engels Jaar: 2010 Duur: 1 u 22 min

Hatchet 2 sluit naadloos aan bij het einde van de originele Hatchet, waarin de introverte, maar heetgebakerde Marybeth in een klein bootje in de moerassen van Louisiana de longen uit haar lijf schreeuwt. Hoe zou je zelf zijn als je belaagd wordt door een wanstaltige, moordzuchtige moerasbewoner die net je hele gezelschap heeft uitgemoord? Wanneer ze half-waanzinnig naar de beschaafde wereld terugkeert, loopt ze opnieuw Reverend Zombie tegen het lijf, de voodoowinkeluitbater die het noodlottige boottochtje uit de eerste film organiseerde. Om Marybeth te helpen en zijn eigen verborgen agenda uit te voeren, rekruteert de zombie een groepje bikkelharde jagers om zich te wreken op Victor Crowley... Een huiveringwekkend grappige horrorfilm die er lekker... inhakt.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Hatchet II aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Anoniem
Een echte B film. Veel bloed en natuurlijk een eng monster.
Voor een horror avondje het kijken waard.
Roy
Voor de liefhebbers van veel bloed, overdreven slachtpartijen, rubberen lichaamsdelen en donkere opnames in het moeras en wat humor.
Dus goedkoop ogende videopulp zoals ze ook gemaakt werden in de tachtiger jaren van de vorige eeuw alleen met meer bloed.
loading