Zambezia Nederlands gesproken (2012) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. NEDERLANDS GESPROKEN. De jonge Kai is verveeld. Hij woont ver afgelegen met alleen zijn strenge...
Zambezia (NL)

Zambezia (NL)

Kids Familie Animatie
Taal: Nederlands Jaar: 2012 Duur: 1 u 19 min

NEDERLANDS GESPROKEN. De jonge Kai is verveeld. Hij woont ver afgelegen met alleen zijn strenge vader Tendai als gezelschap. Wanneer hij de verdwaalde ooievaar Gogo ontmoet, hoort hij van de grote vogelstad Zambezia. Kai is vastbesloten om de plek met eigen ogen te zien. Ondanks het protest van zijn vader, gaat Kai het avontuur tegemoet. Hij droomt er van om te mogen werken bij de 'Hurricane Air Defence Force', die de stad beveiligt tegen indringers. Een groep hagedissen heeft het namelijk voorzien op de eieren van de inwoners van de stad. Samen met zijn nieuwe vrienden gaat Kai de strijd aan om van Zambezia weer een veilige stad te maken.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Zambezia (NL) aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
Stereo 16:9
Sebastiaan
Geweldig leuke familiefilm. Ons dochtertje van 3 vond het geweldig om al die vogeltjes te zien, snapte het verhaal natuurlijk nog niet helemaal. Heeft echter de film wel driemaal bekeken in twee dagen! Zegt toch iets! Ons zoontje van zes begreep het verhaal heel goed, vond het leuk en spannend... En wijzelf??? We hebben er net als onze kinderen van genoten.

Reviews

Jannie
Al een aantal weken geleden hebben we de film bekeken. Mijn dochtertje van 3 en mijn zoontje van 10 mnd zaten vrolijk mee te kijken. Het is een goede animatiefilm met lachmomentjes. Zoontje van 10 mnd lachte vrolijk mee, maar had geen idee waarom, haha. Het is een erg leuke film voor de hele familie.
Claudia
Deze film is een absolute aanrader voor het gehele gezin!
De film is niet eng en er zijn veel leuke, grappige momenten in de film.
Onze kinderen (leeftijd van 7 tot 13) hebben op het puntje van hun stoel zitten kijken en regelmatig in een deuk gelegen, en ook papa en mama hebben ervan genoten.
Kortom een absolute aanrader (met de humor die in eerdere films van deze makers naar voren komt).
Rene
Een geweldige film om samen met je kinderen te kijken. Een hilarisch verhaal waarbij de kinderen – althans die van ons (leeftijd zes en acht jaar) – regelmatig krom lagen van het lachen. Een echte aanrader dus. Ze vonden de film zelfs zo leuk dat ze 'm in twee dagen drie / vier keer gekeken hebben. En ze kregen er maar geen genoeg van.
loading