The Confession (2013) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Katie Lapp is door de Amish gemeenschap van Hickory Hollow in de ban gedaan. Ze mag geen contact meer hebben met...
The Confession

The Confession

Drama
Taal: Nederlands Jaar: 2013 Duur: 1 u 25 min

Katie Lapp is door de Amish gemeenschap van Hickory Hollow in de ban gedaan. Ze mag geen contact meer hebben met haar familie en vrienden. Wanneer ze bovendien ontdekt dat ze geadopteerd is, verlaat ze Hichory Hollow met pijn in haar hart. Een vreemd, nieuw leven ligt voor haar. Andere kleding, een ander kapsel en een andere naam: Katherine Mayfield, de naam die haar echte moeder Laura haar bij haar geboorte gegeven heeft. Maar waar is Laura? Katherine weet maar heel weinig van haar moeder: haar naam, de staat waarin ze woont en het feit dat ze stervende is... Katherines speurtocht voert haar naar een groot landgoed in de staat New York. Daar komt ze terecht in een verwarrende wereld van hebzucht, samenzwering en verraad. Hoe kan Katherine bewijzen dat zij Laura's dochter is?

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om The Confession aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Anoniem
Een erg verdrietige vervolgfilm. Terwijl deel 1 vooral idyllisch was, is deel 2 vooral hard en tragisch; met moeder-dochter relatie en ernstige ziekte. Een geadopteerd meisje zoekt haar echte moeder terwijl een actrice zich ook voor dochter uitgeeft. Grote vraag is of het op tijd uitkomt. De film is verdrietig, maar het open einde geeft uitzicht op een mooi vervolg. Ook hier is er goed geacteerd en is het mooi in beeld gebracht.

Reviews

Jolanda
Mooi vervolg op de vorige Katie Lapp-film. Nu weer wachten op het vervolg.
Ontroerend, moeder-dochterliefde, maar ook verdrietig door verraad, leugens en bedrog.
Iets meer spanning zou er wel in mogen zitten.
Anoniem
Wat een mooie film is dit, een erg levend en realistisch verhaal met super acteerwerk. Jammer dat er altijd mensen zijn die geld belust zijn en idealen om zeep kunnen/willen hepen! Een echt mooi romantisch verhaal waar je het niet bij droog houdt! En ook nog een beetje humor erbij! Vooral het einde is erg mooi laat namelijk de kijker achter met zijn eigen invulling van hoe het zou kunnen aflopen!
loading