Afterparty (2013) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Carlos, televisiester en tieneridool, wordt uitgenodigd voor een exclusief en groot feest. Een luxe afgelegen locatie...
Afterparty

Afterparty

Horror
Taal: Spaans Jaar: 2013 Duur: 1 u 16 min

Carlos, televisiester en tieneridool, wordt uitgenodigd voor een exclusief en groot feest. Een luxe afgelegen locatie met zwembad, mooie meiden, liters alcohol en harddrugs zorgen voor een onvergetelijke avond. Carlos wordt de volgende ochtend met een verschrikkelijke kater wakker en realiseert zich dat het huis hermetisch is afgesloten! Hij verkent het uitgestrekte en enorme huis en treft drie vrouwen aan die hij herkent van het feest. Ook zij weten niet wat er aan de hand is. Al snel voelen ze zich bekeken... zijn ze bewust opgesloten door een onbekende? Of is het een flauwe grap? Als de eerste dode valt wordt duidelijk dat ze opgejaagd worden en de kater het minste van hun problemen is! Overleven is dan ook de enige uitweg...

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Afterparty aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Patricia
Ik vond deze wel aardig, maar had er echt wel meer van verwacht. Ook duurt de film kort en is hij niet echt superspannend. Iets dat ik wel verwacht had van deze film. Ik geef hem een matige 7. Hij is Spaans gesproken, dus dit moet je niet storend vinden. Ik zelf heb een hekel aan Franse films.

Reviews

Alexander
De Spaanse thriller "Afterparty" is het langspeelfilmdebuut van regisseur Miguel Larraya. Het acteerwerk is bijzonder povertjes en dit bij ongeveer de complete cast. Het verhaal stelt niet veel voor en is erg ongeloofwaardig. De prent heeft een zwak scenario en heeft belabberde dialogen. Het camerawerk is vaak storend. De locatie lijkt nep. Echt spannend wordt het nooit, echt griezelig evenmin. Deze prent pretendeert een kruising te zijn tussen de filmhits "Scream" en "Hangover". In werkelijkheid is deze productie echter vooral oersaai en van een zwak B-filmniveau. Absoluut geen aanrader!
loading