Ushi Must Marry (2012) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Ushi Hirosaki, het populaire typetje van Wendy van Dijk, moet volgens de Japanse traditie voor haar 30e trouwen....
Ushi Must Marry

Ushi Must Marry

Komedie
Taal: Engels Jaar: 2012 Duur: 1 u 31 min

Ushi Hirosaki, het populaire typetje van Wendy van Dijk, moet volgens de Japanse traditie voor haar 30e trouwen. Omdat de tijd dringt besluit haar familie haar uit te huwelijken aan een enorme sumoworstelaar. Een nogal ongelukkige combinatie zo blijkt al snel, dus besluit Ushi zelf op zoek te gaan naar een leukere kandidaat. Maar dan moet ze zichzelf eerst omtoveren tot ideale vrouw! Dat loopt natuurlijk uit op een avontuur vol gênante en hilarische situaties.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Ushi Must Marry aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Anoniem
Deze film was zo grappig. Ik vind deze film gewoon een topper en om elk stukje moest ik wel lachen. Maar ja, wie wil er nou met zo'n man trouwen? Ik niet hoor en dat je moeder dat voor je uitzoekt is ook vreemd maar wel heel grappig!!!!

Reviews

Anoniem
Wij vonden dit een aardige film. Ushi is zelf op tv al hartstikke leuk dus hadden we hoge verwachtingen! Alleen heeft deze film wat minder leuk uitgepakt dan we dachten. Maar toch gezellig met ze alle de toch wel grappige en soms een beetje ontroerende film van Ushi gekeken. Simpele maar leuke verhaallijn. Ook wel wat voorspelbaar. Ushi op tv is leuker. Lekker kijken met verstand op 0. Een 6,5.
gerline
Een grappige film die vele lachmoment oproept. Wat een heerlijk figuur kan die Wendy spelen. Enorm onhandig en toch charmant. Het blijft leuk om naar te kijken. Mooi om te zien dat het ergens werkelijkheid is met de personages en toch weer niet. Een leuke film met acties. Grappige momenten die zo onhandig zijn dat ze gewoon leuk zijn. Het leuke snufje aan het einde maakt de film ook weer Hollands. Ik geef de film daarom een 7.
Anoniem
Zeker een leuke film. Hoge verwachtingen omdat ik het programma Ushi (&Dushi?) op de tv al geweldig vond met de leuke interviews. Helaas niet zoveel interviews, maar verder wel leuke verrassingen en een leuk avontuur! Vond de film wel heel erg voorspelbaar. Maar om het personage Ushi (Wendy van Dijk deed het echt fantastisch, even wennen om met de bloopers haar stem te horen!) heb ik zeker wel gelachen! Zou hem niet nog eens kijken, maar ik heb me zeker wel vermaakt. Hij verdient een 7,5 (7).
Anoniem
Gisteravond uit verveling een film gaan kijken. Ushi leek ons een leuke film en die hebben we ook aangezet. De film is niet van ontzettend hoogstaand niveau, maargoed zeker een film die met een lekker hapje en drankje goed wegkijkt. En als je een stukje mist dan geeft dat niet, want het verhaal is gemakkelijk te volgen. De grappen zijn flauw, maar ik heb er zeker vermakelijk om gelachen. Alle negatieve verhalen in de media vind ik ook niet helemaal terecht. Ik ben blij dat we besloten hebben om de film te gaan kijken. Ik geef deze film een 7!
loading