Verliefd op Ibiza (2012) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Elf mensen, vier verhalen en één eiland. Iedereen komt met een eigen plan naar Ibiza. Maar wat blijkt: in...
Verliefd op Ibiza

Verliefd op Ibiza

Komedie Romantiek Nederlandstalig
Taal: Nederlands Jaar: 2012 Duur: 1 u 52 min

Elf mensen, vier verhalen en één eiland. Iedereen komt met een eigen plan naar Ibiza. Maar wat blijkt: in werkelijkheid staat iedereen voor dezelfde uitdaging. Op lichtvoetige en komische wijze ondervinden vier koppels het universele verlangen iets te zijn wat niet of niet langer haalbaar is. Ze zullen moeten uitzoeken wat daar voor in de plaats komt...

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Verliefd op Ibiza aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
Stereo 16:9
Anoniem
Erg leuke film lekker over de top maar veel gelachen. Een aanrader voor een leuke film avond!

Reviews

Anoniem
Leuke film, maar sommige stukken lijken echt in elkaar te zijn gezet. Blijf dat pinguïn mens maar achterlijk vinden! O, en Simone is GE-WEL-DIG!
Anoniem
Voor een Nederlandse film is een leuke film. Gezellig een avondje met vriendinnen. HEERLIJK!! :)
Anoniem
Leuke zomerse film zonder enige diepgang. Gewoon een heerlijk avondje bankhangen en genieten dus.
Anoniem
Het is echt een superleuke film, echt een aanrader
Anoniem
Een prachtige film in hartje Ibiza. Een mooie romantische maar ook komische film. Wel vind ik dat er alleen maar beroemde mensen in voor komen. Dat had wel minder gemogen. Voor de rest echt een topfilm. Echt een aanrader.
Lynn
Zojuist heb ik een review geschreven over de film 'Daglicht' dat ik niet sceptisch moet zijn over Nederlandse films. Helaas vind ik de film Verliefd op Ibiza weer een duidelijk voorbeeld over hoe het niet moet. Ik vond het een slechte film, niet grappig en ook absoluut niet goed geacteerd. Als ik een cijfer moest geven voor deze film dan is het zeker een dikke onvoldoende, een vier.
Jolanda
Erg leuke film om thuis op de bank te kijken. Geinig verhaal. Veel bekende namen in de film. Ook de muziek was goed. Echt een aanrader.
Anoniem
Echt een leuke film! De moeite waard om hem te kijken!!
Anoniem
Superleuke film voor jong en oud
Ans
We hebben deze film op mijn verjaardag met 10 meiden gekeken. Was een geslaagde film, een aanrader dus.
Anoniem
Geweldige film. Ik wil meer, meer en meer! Soms leek het een beetje nep, maar door de geweldige filmlijn, maakte me het helemaal niet uit. Sommige stukjes vond ik ietsje 'te'. Maar het is een geweldige film. Echt waar! Ik geef het een dikke dikke dikke 11. Grapje dat kan helemaal niet, dan maar een 10!
Anoniem
Heerlijke film om weer even aan de zomer terug te denken. De kwaliteit van de film is niet erg hoog. Een deel van de acteurs, juist de hoofdpersonen, is niet heel goed in deze film. De beelden en de muziek zijn wel weer prachtig, die dragen echt bij aan het zomergevoel. Kortom: leuke wegkijkfilm, geen diamantje.
Anoniem
Superleuke film en damm wat is die Jan toch knap.
Anoniem
Ik kwam bij mijn buurman en meldde dat we een gratis film konden kijken. De buurman ging mee naar huis en toen hebben we Verliefd op Ibiza gekeken. Wij vonden het geen leuke film. Niet goed geacteerd.
Anoniem
Het is een vermakelijke film van hetzelfde type als bijvoorbeeld 'Costa' of 'Het schnitzel Paradijs'. Leuk dus, maar niet heel diepgaand ;) Hoeft ook niet natuurlijk, maar wat mij wel opviel was dat de film erg voorspelbaar was en dat de verhaallijnen niet echt volledig benut werden. Met een half uur extra film was het zeker leuker geweest.
Anoniem
Goede Nederlandse film met veel romantiek.
Goede acteurs, mooie locatie.
Anoniem
Normaal gesproken ben ik geen groot fan van Nederlandse films. Deze is echter grappig en af en toe lekker flauw romantisch. Ik hield een lekker zomergevoel over aan deze film.
Laura
Een echte niet nadenken maar gewoon lekker kijken film.. Erg 'simpele' film. Leuk, alle bekende gezichten die meedoen! Vooral hard moeten lachen om Simone Kleinsma. Persoonlijk vond ik Kim Feenstra niet leuk om naar te kijken, zeer overdreven en irritant, maar dit was dan ook haar rol. Goede muziek van Armin van Buuren erin verwerkt! Kortom, leuke zomerfilm!
Anoniem
Tja,.. Als je van goede tijden slechten tijden houdt is dit misschien een leuke film.
Persoonlijk is dit niet mijn smaak, helaas.
De sfeer van vakantie komt goed over, de rol van vader/opa was prima gespeeld, verder matig acteerwerk. Film is vrij lang maar verveelt toch ook weer niet. Simone Kleinsma met die Jim leek werkelijk nergens op! De voetbal vrouw wordt wel aardig afgeserveerd, was grappig.
Mijn advies houdt je van soap gewoon huren houdt je van inhoud dan deze maar niet huren.
Anoniem
Grappige, maar geen hoogstaande film. Er lopen veel verhaallijnen door elkaar heen, wat het soms nogal een warboel maakt. Film past goed in het rijtje met Costa en andere van dit soort films. Het is een echte feel good movie waar alles uiteindelijk weer op zijn pootjes terecht komt.
Anoniem
Vier verschillende verhalen op één eiland. Ibiza! Rick Engelkes weet op een luchtige en komische wijze de hippe vader uit te hangen, wat deze film erg aantrekkelijk maakt. Ook Gigi heeft weer een rol die ze perfect vertolkt als de stijve degelijke zakenvrouw. Het belangrijkste van deze film is natuurlijk de liefde die bij vier stellen opbloeit of herenigd wordt. Ook Jim Bakkum doet het erg leuk als de milfhunter. Een heerlijke feel good film.
Jj
De film is vlak. Er gebeurt wel veel maar de personages maken nauwelijks een ontwikkeling door. Alleen de personen van Jan Kooijman, Sanne Vogel en Simone Kleinsma zie je 'vooruit' gaan in de film. Het personage van Kim Feenstra gaat zelfs achteruit en dat speelt ze tenenkrommend goed.
Sanne speelt subtiel en past daarmee eigenlijk niet in de film en de sfeer van Ibiza.
Geen aanrader, helaas.
gerline
Wat een leuke en mooie film. Ik heb de film met plezier gekeken. Veel grappige fragmenten. Muziek is natuurlijk ook geweldig. Hoort er allemaal prachtig bij. Leuk om verschillende verhalen door elkaar geweven te zien worden. Ik vond het een mooie film die ik zeker met een 8 beloon. Wanneer je de film kijkt dan droom je heerlijk weg en ga je mee met de karakters.
Bjorn
Film met een hoog entertainment gehalte. Het is een echte feel good movie. Ik heb de hele film met een glimlach op mijn gezicht gekeken. Acteerprestaties laten hier en daar wel wat te wensen over. De film was ook wel een beetje voorspelbaar. Het is geen film die je gezien moet hebben, maar gewoon lekker entertainment.
Selinde
Een leuke film. Met heel veel bekende Nederlanders. Om lekker ontspannen naar te kijken en om af en toe te lachen. Super om in de zomerse of in de vakantiestemming te komen. Wel een echte Nederlandse film. Vind dat zelf wel leuk voor de afwisseling. Leuk om samen met vriendinnen te kijken maar kan ook in je eentje.
Anoniem
Heerlijke wegzwijmelen bij Jan en allerlei andere binken. Verder een echte feestbeesten-film. Je krijgt gewoon zin om naar dat eiland te gaan.
Anoniem
Leuke film! Hoge verwachtingen, sommige BN'ers vond ik iets minder spelen. Maar toch een betere film dan Costa of Pista. Leuke verhaallijn, leuke personages, vooral om Simone Kleinsma kon ik gieren en brullen van het lachen! Zeker geen slechte Nederlandse film, zoals zovelen. Zou hem zo nog een keer kijken.
Anoniem
Ik vond het een draak van een film, was hem na 10 minuten al helemaal zat. Spijt dat ik hem gehuurd heb, zonde van mijn geld.
jessica
Super leuke film! Ik heb hem in de bios gezien en meteen weer gehuurd. Het is een look a like Costa film maar dan beter. Het zijn verschillende verhalen wat leuk bij elkaar komt. Bijna alle Bn'ers komen er in voor! En ben je fan van Jan Kooijman dan wil je zijn mooie billen niet missen. Het is een aanrader als je van Nederlandse films houdt. Ik geef de film een 9.
Diana
Verliefd op Ibiza is een goede film waar veel bekende Nederlanders een rol hebben. Zelfs doen er een aantal acteurs uit de soap Goede Tijden Slechte Tijden mee. De film bestaat uit 4 verschillende verhaallijnen, die uiteindelijk goed bij elkaar komen. Zeker een film die je gezien moet hebben.
Nathalie
Een heerlijke feel good movie. Goede acteurs, leuk verhaal en geen moment saai. De omgeving, het weer, mooie mensen, je krijgt spontaan zin om op vakantie te gaan.
Yves
Een feelgood movie over Ibiza. Wie Ibiza reeds bezocht, kan dankzij deze film weer de sfeer opsnuiven. De leukste plekken komen in beeld, zowel de natuur, de clubs als de befaamde hippy market. Met opa op de pillen heb ik enorm gelachen en Jan Kooijman's goddelijke lichaam, wel daar droom ik nog steeds van... Voor elk wat wils, romantiek, Hollandse humor en muziek van Armin Van Buuren! Leuk tussendoortje...
Anna
Heerlijke feel good movie. Voor een Nederlandse film best nog goed en bomvol BN'ers uit Nederlandse soaps. Er zitten grappige stukjes en een goed eind natuurlijk. Ik heb de film zelfs 2 keer gekeken!!
Alexander
Het eiland, de villa, de auto's, de meiden, de drank... Het ziet er allemaal vrij zomers en aantrekkelijk uit. Het ademt een sfeer van pure vrijheid en ongeremde vakantiepret uit. Het wordt allemaal flitsend en kleurrijk in beeld gebracht, alsof het gaat om een trendy reclamespot. Alles wordt overgoten met een sausje van tamelijk hippe muziek. En er zijn zelfs allerlei bekendheden opgetrommeld, om de zaak wat op te fleuren. En toch werkt het niet echt. De meeste personages zijn namelijk ergerlijk karikaturaal en worden bijgevolg compleet ongeloofwaardig. Het vertelde verhaaltje is flinterdun. De acteerprestaties zijn allesbehalve indrukwekkend. Het is allemaal net iets te braaf en te onnozel...
Junita
Superleuke Nederlandse film op het mooie party-eiland Ibiza. Leuke film. Kijkt lekker weg. Je krijgt superveel zin om op vakantie te gaan. En natuurlijk de billen gezien van Jan Kooijman en Jim Bakkum ;-). Marly speelt haar rol ook erg leuk. We zien een andere kant van haar ipv die vervelende Nina uit GTST. Ik vond het een leuke film waar ik supervrolijk van werd!
Anoniem
Verliefd op Ibiza geeft je een heerlijk zomers vakantiegevoel. De sfeer van Ibiza is goed vertolkt. De spelers zijn niet allemaal overtuigend, maar Jan Kooijman en Sanne Vogel zijn zeer geloofwaardig. Een romantische Nederlandse film! Moet je gezien hebben toch?
Kris
Ibiza, een eiland vol plezier en non-stop partying. We volgen het leven van verschillende mensen die allemaal hun eigen reden hebben om naar hier te komen of er reeds wonen. Ondanks de uitspattingen is er ook plaats voor romantiek en echte liefde. Een leuke film vol humor, mooie beelden en hippe muziek, en zeker niet te vergeten liefde. Een aanrader, al zou ondertiteling van deze Nederlandstalige prent wel aangenaam geweest zijn.
loading