Real Humans 01 - Break In, Break Loose (2012) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Mimi wordt gekidnapt door de kinderen van David, een groep wilde Hubots. Zij willen haar op...
Real Humans 01 - Break In, Break Loose

Real Humans 01 - Break In, Break Loose

Series Fantasy Drama
Taal: Zweeds Jaar: 2012 Duur: 59 min

Mimi wordt gekidnapt door de kinderen van David, een groep wilde Hubots. Zij willen haar op de zwarte markt verhandelen. Ondertussen schaft de familie Engman een nieuwe Hubot aan voor opa Lennart nadat zijn oude vertrouwde exemplaar het heeft begeven. Ze krijgen een tweedehands model dat een mysterieus verleden heeft...

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Real Humans 01 - Break In, Break Loose aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Anoniem
In het kader van 'ik verveel mij en deze is gratis' de 1e aflevering maar eens gestart. In het begin had ik moeite met de serie. Gaandeweg het uur wordt het toch spannender en interessanter.

Slimme zet van meJane.com om de 1e aflevering gratis te maken, want nu ben ik verkocht en ga ik ook de andere delen bekijken :-)

Reviews

Nicole
Eigenlijk ben ik door de review van Alexander deze 1ste gratis aflevering gaan kijken omdat hij altijd goede en eerlijke reviews plaatst en ik het qua smaak meestal eens ben.
Moest eerst even wennen aan deze aflevering. Gedurende de aflevering wordt het steeds spannender en interessanter. Daardoor word je steeds nieuwsgieriger naarmate de aflevering vordert.
Ook dacht ik moeite te hebben met de Zweedse taal omdat ik het liefste Engelstalige films kijk, maar na 10 minuten had ik het nog niet eens meer in de gaten!
Alles bij elkaar genomen ben ik toch wel heel nieuwsgierig geworden naar de andere afleveringen, ik ga ze dus ook zeker kijken! (En Alexander, bedankt voor je mooie en eerlijke reviews, vind dat dit ook wel eens gezegd mag worden!)
Ik geef deze aflevering een 7 omdat het pas de 1ste is, dus het kan alleen maar beter worden!
Alexander
Wie houdt van echt interessante sciencefictionverhalen, moet beslist eens kijken naar deze gratis eerste aflevering van de erg opvallende Zweedse televisiereeks "Äkta Människor" (= Real Humans). Deze degelijk gemaakte 10-delige serie, geregisseerd door Lars Lundström, stemt tot nadenken en is een plezier om naar te kijken. Ik denk dat ik alle delen ga bekijken...
Anoniem
Toen ik de eerste paar minuten aan het kijken was, dacht ik: 'blij dat deze aflevering gratis is'. Volgens mij niet veel aan. Toch afgekeken, en het werd interessant. Dus ga ik de serie verder kijken.
loading