Dead Mine (2012) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Een gefortuneerde schatzoeker verzamelt een groep experts om onderzoek te doen naar het legendarische goud van...
Dead Mine

Dead Mine

Horror
Taal: Engels Jaar: 2012 Duur: 1 u 27 min

Een gefortuneerde schatzoeker verzamelt een groep experts om onderzoek te doen naar het legendarische goud van Yamashita, een verdwenen schat die tijdens de Tweede Wereldoorlog door het Japanse leger overal in Azië bij elkaar is geroofd. Als ze zich op een afgelegen Indonesisch eiland diep in de jungle wagen, worden ze plotseling aangevallen en vluchten een verlaten mijn in, waarna ze ondergronds gevangen komen te zitten in een bunker van het keizerlijke Japanse leger. Ze ontdekken al gauw dat ze niet alleen zijn en er wacht ze een wanhopige strijd om te ontsnappen of te vechten op leven en dood...

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Dead Mine aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Brenda
Deze film is wel een aanrader. Al is het niet eng, spannend is het wel. Het verhaal is ook goed bedacht, hier en daar deed het me aan The Descent denken, maar al met al heb ik me zeker niet verveeld tijdens deze film.
Het einde was inderdaad een beetje een teleurstelling.
Ik geef het een 7.

Reviews

Nicole
Ik moet zeggen dat deze film mij zeker niet tegen viel. Tot halverwege de film zat ik echt op mijn puntje van de stoel terwijl er eigenlijk de eerste helft niet veel gebeurde. Het was meer de oude enge mijn, dus de omgeving, stof, duisternis en de muziek wat het erg spannend maakte.

Gedurende de film werd ook met kleine stukjes duidelijk waar de zogenaamde groep 'Experts' werkelijk op zoek naar waren! Op zich is het een goede verhaallijn, waarvan ook de eerste helft waarheid in kon zitten, maar dan komt er een onverwachte wending in de film, wat ik zelf ietwat te overdreven vond, maar ja het is natuurlijk ook niet voor niets een Horror film. Het einde daar en tegen vond ik wat abrupt en gaf me een onvoldaan gevoel. De acteurs in de film (voor mij onbekende acteurs) waren wel erg goed, verder zag de filmset en de gemuteerde mensen er perfect uit, vond de kwaliteit van de film prima! Kijkers die van een aparte Horror film houden, kan ik deze film zeker aanraden? Zelf vond ik hem zeker niet slecht!!
loading