Vile (2011) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Een groep vrienden in een auto pikt een vrouw op die langs de kant van de weg staat te liften. De liftster blijkt duistere...
Vile

Vile

Horror
Taal: Engels Jaar: 2011 Duur: 1 u 25 min

Een groep vrienden in een auto pikt een vrouw op die langs de kant van de weg staat te liften. De liftster blijkt duistere plannen te hebben: ze gebruikt een verdovend gas waardoor de vrienden buiten westen raken. Als ze weer bijkomen, ontdekken ze dat er bij hen allemaal een buisje is geïmplanteerd in hun schedelbasis. Via tv-schermen vertelt een griezelig professioneel ogende vrouw hen dat elke poging om de buisjes te verwijderen direct dodelijk zal zijn. De vrienden krijgen 22 uur de tijd om de buisjes te vullen met een bepaalde hoeveelheid hersenvocht. Het gaat om een type vocht dat vrijkomt wanneer de persoon in kwestie extreem veel pijn lijdt. Samen met een andere groep ongelukkige proefpersonen besluiten de vrienden samen te werken in een poging hun pijnlijke doel te bereiken. Intussen tikt de klok door...

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Vile aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Nicole
He, eindelijk weer eens een betere horror. Ik heb echt van begin tot het einde met zoveel spanning gekeken dat ik gewoon in de film meegetrokken werd. Het is een heftig verhaal, maar wel erg goed. Knap dat de acteurs zo perfect een rol kunnen neerzetten. Het is wel zeker geen film voor iemand met een zwakke maag. De vorige reviewer schreef het ook al, het heeft inderdaad wel iets weg van de Saw-films. Zeker een film die wat meer waardering verdient! Ik vond hem Top!!

Reviews

Anoniem
This is very poorly rendered and takes place in a room only...
Anoniem
Vette tegenvaller!
Als je van echte gore houdt, zoals in de Saw-films, dan is dit verspilde moeite.
Ik snap de vergelijkingen ook niet met de Saw-films, want in deze film kom je er nooit achter waarom juist deze mensen uitgekozen zijn om deze gruwelen te moeten ondergaan.
Sterker nog, er zit ook geen reden achter, deze mensen zijn willekeurig gekozen om met hun hersenvocht een soort drug te kunnen maken.
Verder wordt de film nooit echt spannend of eng, afgezien van een paar afgetrokken vingernagels.
Ook het einde is onbevredigend en snel in elkaar geflanst.
Kortom: een matige film die niets met de Saw-films te maken heeft!!!
van
Erg spannende film van begin tot eind houd deze je in je greep en ook het einde is niet wat je verwachten zou.
Je moet we een sterke maag hebben;) heeft wel iets weg van Saw!
ik geef de film een 7 en zeg zeker een aanrader!
loading