Elevator (2011) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. In een lift zitten negen mensen vast. Een van hen heeft een tikkende bom bij zich, de andere acht zijn tot alles bereid...
Elevator

Elevator

Thriller
Taal: Engels Jaar: 2011 Duur: 1 u 21 min

In een lift zitten negen mensen vast. Een van hen heeft een tikkende bom bij zich, de andere acht zijn tot alles bereid om te overleven. De bom kan niet onschadelijk worden gemaakt. Ontsnappen is onmogelijk en hulp van buitenaf valt niet te verwachten. De mensen in de lift beseffen dat de tijd steeds meer begint te dringen en dat hun enige uitweg schuilt in een gruwelijke wanhoopsdaad. Door pure doodsangst worden ze ertoe gedreven hun gepolijste maskers te laten vallen en hun ware gezicht te laten zien...

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Elevator aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Patricia
Best een goede film. Het einde is ook niet wat je ervan verwacht. Ondanks dat de hele film zich in de lift afspeelt blijft hij best spannend. Ik raad hem wel aan en geef deze film een 8.
wel vond ik het raar: ze zitten vast en ze bellen 2 x naar degene van de noodknop van de lift die zegt dat er hulp komt, maar dit duurt superlang, terwijl ze wel allemaal een mobiele telefoon hebben. Dan zou je zeggen gebruik deze!

Reviews

Anoniem
Stel je eens voor; je staat in een lift met 9 personen en tot overmaat van ramp blijft deze vastzitten. Waar ieder mens weleens aan denkt gebeurt. Er is voorlopig geen teken van hulp dus je weet dat de aankomende uren vervelend gaan worden. Als er dan ook nog eens een bom aanwezig blijkt te zijn wordt het hokje wel heel klein. Spannende film en zeer goed te volgen doordat het verhaal zich op één plaats bevindt. Ook zit er een zekere vorm van humor in. Leuke film voor op een regenachtige middag.
Nicole
Ik heb deze film samen met mijn zoon gekeken. We wisten niet wat we konden verwachten omdat deze film niet zo hoog aangeschreven stond, maar gelukkig viel de film reuze mee. Het is een thriller gecombineerd met drama. Het verhaal komt in het begin wat traag op gang maar wordt dan met de minuut spannender en boeiender om te kijken, vooral de verschillende personages zijn erg interessant en eigenzinnig en hebben toch ook weer iets algemeens. We vonden de film af en toe wel iets voorspelbaar, maar dat maakte deze film er niet minder om, ook is het niet storend dat het verhaal zich maar in een kleine ruimte afspeelt. Alles bij elkaar kijkt de film gemakkelijk weg maar verwacht geen topfilm, leuk om gezien te hebben maar dat is een persoonlijke mening en wat we wel jammer vonden is het snel in elkaar gefilmde einde, had wat uitgebreider en spannender gemogen?
loading