Lotgenoten (2012) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Remco Albrecht, een makelaar en womanizer viert op aandringen van zijn vrouw Ineke zijn 65ste verjaardag en op die...
Lotgenoten

Lotgenoten

Drama Thriller
Taal: Nederlands Jaar: 2012 Duur: 1 u 6 min

Remco Albrecht, een makelaar en womanizer viert op aandringen van zijn vrouw Ineke zijn 65ste verjaardag en op die avond neemt de lichtzinnige levensstijl van Remco een onverwachte wending. Zijn dochter Lieke snuift met haar vriendin Merel cocaïne, zijn zoon Tobias zet hem voor schut en zijn zakenpartners Wim en Fred proberen achter zijn rug om zijn bedrijf te verkopen. Tot overmaat van ramp komt zijn voormalige kantoorscharrel Nadja onuitgenodigd op het feest, en is nog zwanger ook...

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Lotgenoten aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
Stereo 16:9
Sander
Prima film! Ga 'm kijken!

Reviews

Peter
Grappige film zonder echte inhoud. Leuk gespeeld door onbekende acteurs/actrices. Ergo: goede B-film. Vraag die na het kijken overblijft is: wie is nu de hoofdpersoon? Remco, Willem of de blonde maîtresse. Ook is het beetje zoeken naar de rode draad. Uiteindelijk is de kern, denk ik: bemoei je niet te veel met andermans leven, je hebt genoeg aan je eigen 'kwaad'. Mooi om te zien dat 'liefde'(wat dat ook moge zijn) uiteindelijk overwint. Het kan tegen een stootje en gunt de ander zijn/haar (seksuele) vrijheid. Kortom, leuk om op zaterdagavond te kijken met je geliefde.
Anoniem
Een andere versie van deze film is gemaakt door Paul verhoeven. Betere film is dat met veel meer bekende acteurs. Die film heet "steekspel". In Nederland volgens mij niet te verkrijgen. In Duitsland kan je hem wel bestellen onder de naam " tricked" , gewoon Nederlands gesproken .
Anoniem
Korte telefilm. Aardig verhaal wel. Het lot voltrekt zich voor enkele mensen uit de film. Veel seksscènes. Korte film. 66 min. Te kort om tot 'n goede uitwerking vd karakters te komen.
Anoniem
Ik vond de film op zich erg Nederlands. Het verhaal is wel duidelijk en wordt hier en daar wat verwarrend gebracht. De softe seksscènes zijn er eigenlijk te weinig. Het verhaal is eigenlijk te kort verfilmd, waardoor er weinig ruimte ontstaat voor een goed verhaal. De filmlijnen hadden wat dieper uitgediept mogen worden. Nu is het een erg korte film met een zwak plot en niet echt onderhoudend.
loading