House at the End of the Street (2012) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. De gescheiden moeder Sarah en haar dochter Elissa maken een nieuwe start in een mooi huis in...
House at the End of the Street

House at the End of the Street

Horror
Taal: Engels Jaar: 2012 Duur: 1 u 37 min

De gescheiden moeder Sarah en haar dochter Elissa maken een nieuwe start in een mooi huis in bosrijke omgeving. In het huis naast hen is jaren geleden een echtpaar door hun eigen dochter vermoord. Zij is vervolgens in de bossen verdwenen en liet haar broertje Ryan alleen achter. Ondanks dat haar moeder Elissa waarschuwt niet met Ryan om te gaan, begint zij toch stiekem een relatie met deze verlegen jongen en wordt het prille koppel langzaam maar zeker opgeslokt door de mysterieuze dreiging die nog steeds in het huis aanwezig lijkt te zijn...

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om House at the End of the Street aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Anoniem
Deze film is de moeite waard om te zien. Spannend vanaf het begin tot het einde. De film krijgt onverwachts een hele andere wending. Een leuke film om te huren.

Reviews

Anoniem
Ik vond dit een zeer spannende film met griezelig spannende momenten, waar Alfred Hitchcock patent op had. De jonge acteurs, voor mij onbekenden, spelen hun rollen overtuigend en geloofwaardig. Ik wil niks verklappen van de film en kan hem van harte aanbevelen voor echt avondje kippenvel. Ik geef de film een dikke 8.
Ellen
Heel goeie film. Het verhaal komt een klein beetje traag op gang, maar het is het wachten waard. Er zijn veel verrassende wendingen en het acteerwerk is van hoog niveau. De film hoort echter niet thuis in het horrorgenre, maar in die van psychologische thriller. Het einde is ook verrassend. Een absolute aanrader.
Sandra
Het begin is zeer zeker niet erg spannend. Maar in de loop van de film verandert dit zeker wel. Het is absoluut geen horror! Het is meer een leuke thriller. Het einde is verrassend... Ondanks dat wij vooral van horror houden is dit toch wel een aardige film. Het is zeker een aanrader!!!! Dus kijken!!!
Anoniem
Leuke, vermakelijk film. Toch zou het tempo wat hoger kunnen in deze film. De schrik momenten zijn minimaal en de film is in zijn totaliteit niet eng. Toch is deze film wel een aanrader. De film is niet voorspelbaar en heeft een verrassend eind. Beoordeeld met een matige 7!
Myleen
Het is een film met spannende en verrassende wendingen. Goed verhaal en daarnaast goed acteerwerk. Een aanrader als het gaat om psychologische thrillers.
Coen en Nelly
Wij vonden het een goede en zeer spannende film om te kijken. We zijn het er wel mee eens dat de film eerder thuis hoort in de categorie 'psychologische thriller', niet in de categorie horror. Het acteerwerk is heel goed en geloofwaardig. Ook zitten er zeker wel verrassende wendingen in, en word je in het begin op het verkeerde been gezet.
voor ons een dikke 8.
Femke
Ik vond het een redelijke film. De acteur die Ryan speelt vind ik erg goed en geloofwaardig. Jeniffer Lawrence had ik alleen maar in Hunger Games gezien, maar hier speelt ze ook goed. Tijdens de film begon ik aan allerlei eindscenario's te denken, het einde was te verwachten. Desondanks vond ik het toch spannend en het stelde me niet teleur.
Collin
Zeer goed verhaal, met een goede maar onbekende cast. Er worden in deze (meer psychologische triller dan horror) zeer sterke karakters neergezet. En het is een zeer spannende film die tot aan het einde blijft boeien en een zeer verassend einde. Het heeft een rustige ietwat langzame opbouw, maar aan het eind zeer spannend. Zeker een must see movie, een 8 voor mij.
Danny
Al met al vond ik dit een behoorlijk vermakelijke film. Er zit een prima tempo in en het verhaal is tot aan het eind toe boeiend. Qua acteerprestaties was ik het meest onder de indruk van de mannelijke hoofdrol. Jennifer Lawrence vind ik daarentegen tamelijk lafjes overkomen.
Het is geen geweldige film, maar zeker een aanrader als je van suspense-thrillers met horrorinvloeden houdt.
Anoniem
Erg spannende film. Laat je vooral verassen door de wending in film. Het pakt echt heel anders uit dan de eerste beeld die je vormt bij het zien van de scènes. Erg verrassend en vooral onverwacht spannend! Af en toe de klassieke scènes/acties, maar dat heb je altijd met thrillers/horrors. Een goede les om te begrijpen dat een beetje onderzoek naar een persoon nooit kwaad kan. Vertrouwen is goed, maar feiten zijn waar.
Nicole
Vond het wel een aardige film, geen topper maar toch de moeite waard gekeken te hebben! Het genre Horror vind ik niet toepasselijk voor deze film, het is meer een Psychologische Thriller. Het verhaal komt wat langzaam op gang, er zat ook wel wat spanning maar verwacht geen hoogtepunten. Moet wel zeggen dat ik de cast wel oké vond. Verder een leuke tot matige film om even relaxed te kijken. Best wel een interessant verhaal met naar het einde toe een onverwachte wending. Voor iemand die van Psychologische drama/thriller houdt kan ik hem zeker aanraden!
loading