Greystone Park (2012) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Alex vertelt zijn vriend Sean een intrigerend verhaal over een verlaten krankzinnigengesticht, het schijnt dat...
Greystone Park

Greystone Park

Thriller Horror
Taal: Engels Jaar: 2012 Duur: 1 u 19 min

Alex vertelt zijn vriend Sean een intrigerend verhaal over een verlaten krankzinnigengesticht, het schijnt dat iedereen die er naar binnen gaat gek wordt. Hij haalt Sean en Sean's vriendin over om samen poolshoogte te gaan nemen. Als ze 's nachts onderweg zijn naar het gesticht, vertelt Alex zijn twee metgezellen allemaal griezelige verhalen, bijvoorbeeld over een ontsnapte gek die nog steeds door de verlaten gangen zou dwalen. Eenmaal binnen krijgt Alex zelf de schrik van zijn leven wanneer hij een geestverschijning ziet. Het is dan al te laat om nog rechtsomkeert te maken: de drie zijn hopeloos verdwaald in het doolhofachtige gebouwencomplex. Ze beginnen te beseffen dat niet alleen hun leven op het spel staat, maar ook hun ziel...

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Greystone Park aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Anoniem
een eng gebouw een eng verhaal.
De ingrediënten voor een film.

Leuke acteurs.
Gewoon kijken en het een kans geven.

Reviews

Jennifer
Op zich een spannende film. Beetje chaotisch, de info die over de behandelingen die vroeger werden geven in psychiatrische instellingen is op waarheid gebaseerd en dat maakte de film boeiend genoeg.
Patricia
In het begin van de film denk je: nou gaat het komen en wordt het spannend, maar het is een moeilijk te volgen film en geen enkel schrik-effect. Vond het dus zonde van m'n punten en/of geld. Ik raad deze niet aan een geef hem een 5. En de acteurs zelf zijn ook geweldig.
Nicole
Ja, wat moet ik van deze film vinden? Het gaat over een paar vrienden die naar een gekkenhuis genaamd Greystone Park gaan om te kijken of het er echt spookt, hun angsten te overwinnen en om stoer te doen. In eerste instantie heb je zoiets van, het zal wel, is voorspelbaar en je denkt dat je een verkeerde keuze van film gemaakt hebt, maar dan...? De film werd steeds spannender en akeliger. Vond ook dat je meegetrokken werd in het verhaal (je gaat er zelf nog dingen door zien en horen die er niet zijn, vooral als je net zoals ik deze alleen kijkt, alleen in de huiskamer, donker, koptelefoon op...brr!)

Ik had eerst zoiets van wauw dat zou ik ook nog wel eens willen doen, zo'n verlaten gesticht, maar na het kijken van deze film, nee laat maar zitten. De meeste scènes in deze film vond ik wel realistische en dat maakte het verhaal ook juist akelig en angstaanjagend. Tegen het einde aan vond ik het jammer dat het wat overdreven werd, maar in het algemeen genomen een goede film vooral voor diegene die van het bovennatuurlijke houden. Juist doordat hij best realistisch gefilmd is komt deze film ook geloofwaardig over, zodat bij bepaalde scènes je de rillingen over het lijf lopen waarbij de angstaanjagende filmset er ook een steentje aan bij draagt.

Tevens zitten er ook onverwachte schrikmomenten in verwerkt. Denk dat de ene kijker de film nogal saai en rumoerig vindt en de andere hem goed en creepy. Je moet er dus van houden en er zeker tegen kunnen. Voor mij is het toch wel een film die even blijft hangen, vind geesten en zo'n verlaten inrichting echt eng! Het enige wat mij een beetje stoorde, waren de filmbeelden die ze lieten zien door de camera van een van de personages, maar dat gaf ook weer een extra griezelig effect! Al met al een aardige film, geen topper, maar de moeite waard om te kijken (Tip... Alleen voor diegene die van dit soort films houden).
loading