The Pact (2012) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Annie keert terug naar huis om de begrafenis van haar alom verachte moeder bij te wonen als gunst aan haar oudere zus....
The Pact

The Pact

Horror
Taal: Engels Jaar: 2012 Duur: 1 u 25 min

Annie keert terug naar huis om de begrafenis van haar alom verachte moeder bij te wonen als gunst aan haar oudere zus. Wanneer ze overnacht in haar oude slaapkamer voelt ze iets onbekends in het huis. Ze roept de hulp in van een lokale agent en een helderziende om een aantal vragen beantwoord te krijgen rondom haar moeders dood. Wanneer lang onderdrukte nachtmerries opnieuw op beginnen te spelen, komt er een verontrustende aanwezigheid in haar ouderlijk huis naar boven.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om The Pact aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Erica
Een zeer spannende thriller, met een inhoudelijk goed verhaal en onverwacht einde. Gelukkig geen te bloederige toestanden. Knap gemaakte schrikeffecten in overvloed aanwezig, gedurende de gehele film. De goede acteerprestaties maken het een zeer realistische en eigentijdse film. Het verhaal is geschreven met 'echte' realistische reacties, wat deze film geloofwaardig maakt.

Reviews

Coen en Nelly
We vonden het in ieder geval een goede film. We houden ook van 'zware' horrorfilms (bv. Saw) maar kijken ook graag naar horror-thrillers of suspense-thrillers. En deze hebben we met veel plezier gekeken. Genoeg schrikmomenten en spanning. Hij is eigenlijk al spannend vanaf het begin. Goed geacteerd en geloofwaardig verhaal. Een dikke 8.
Monique
Ik vond het een spannende film. Degenen die zeggen van niet zien alleen ZWARE HORRORFILMS en kunnen niet meer van dit soort films genieten omdat het niet bloederig en heftig genoeg is. Ik zat vaak op het puntje van m'n stoel door de spanning die het had en je moet ook een beetje geloof hebben in sommige dingen, dat maakt het spannend. Het is niet altijd maar nodig om bloed te laten vloeien om het spannend te maken. Dit soort films zie ik graag omdat er veel spanning en weinig bloed in voor komt.
Anoniem
Redelijke film. Heeft een paar spannende momenten. Er zijn betere horrorfilms, maar er zijn ook zeker veel slechtere.
loading