Shark Week (2012) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Zeven op het oog totaal willekeurige personen worden ontvoerd en bevinden zich op een afgelegen eiland zonder...
Shark Week

Shark Week

Horror Thriller Actie
Taal: Engels Jaar: 2012 Duur: 1 u 26 min

Zeven op het oog totaal willekeurige personen worden ontvoerd en bevinden zich op een afgelegen eiland zonder mogelijkheden tot contact met de buitenwereld. Ze zijn overgeleverd aan de zieke geest van een miljonair die een pervers spel bedacht heeft voor de slachtoffers. Iedere dag, een week lang, worden de deelnemers blootgesteld aan een dodelijke haaiensoort. Iedere dag zal er een slachtoffer moeten vallen, net zolang tot er nog maar 1 deelnemer over is. Wat volgt is een bizarre strijd samen en tegen elkaar om deze week levend door te komen.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Shark Week aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Michael
Leuke film, maar kan beter.

Reviews

Annaliza
Zoals anderen vertellen echt een slechte film. Je ziet dat alles nep is: van de haaien tot sommige acties van de spelers.

Absoluut geen aanrader.
Ik geef het een 2 voor de moeite.
Roy
Echt de slechtste haaienfilm ooit. Geen aanrader.
Anoniem
Deze film is mij een beetje tegengevallen. Ik had meer spanning verwacht, maar het kwam steeds weer een beetje op hetzelfde uit, steeds hetzelfde verhaal. Een haai die een mens pakt. Het was heel voorspelbaar. Je weet wel een beetje wat er gebeurd, dus niet zo een leuke film.
Amber
Dit is echt de slechtste haaienfilm die ik ooit gezien heb. Acht mensen zouden medeplichtig zijn aan de dood van een of andere gek. Daarom heeft hij ze ontvoerd en moeten ze allerlei beproevingen met haaien doorstaan om levend van het eiland af te komen. Dit leek mij best een leuk verhaal, maar de acteurs zijn slecht en de haaien zijn zo slecht gemaakt. Nog slechter dan de wolven uit de film Grey. Ook de scènes zijn belachelijk. Wanneer ze uiteindelijk op zee terecht komen is er geen enkel wide shot waar dat op te zien is. Zelfs het peddelen in een rubberbootje is nep. Een waardeloze film. Je kunt dan beter naar 'Bait' kijken. Daar zijn de haaien ook nep, maar vergeleken bij dit lijken die ineens veel realistischer. Wat een goedkope flut film!
Nicole
Zo op zich geen verkeerde film, het verhaal is best goed en de cast is oké. Gedurende de film werken ze ook goed het achterliggende verhaal van de personages uit, bijvoorbeeld waarom de 8 personen op het eiland zitten! Alleen het jammere van deze horror/ thriller is dat de vecht- en actiescènes met de haaien nogal nep in beeld gebracht zijn. De visual- en special effects zijn waardeloos gefilmd, wat echt teleurstellend is. Als de producer iets meer aandacht aan dit had besteed was het echt een goede film geweest. Nu is het allemaal wat simpel van opzet en ik vind dat de ontsnappingsscènes wat beter en dieper uitgewerkt hadden moeten worden. Dus de film is redelijk oké, maar houdt er rekening mee dat het nogal simpel van opzet is!
loading