Lingerie 03: Comfort Fit (2009) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Lingerie is een supersexy serie films met een uitgebreide cast prachtige mensen die lingerie ontwerpen,...
Lingerie 03: Comfort Fit

Lingerie 03: Comfort Fit

Erotisch Series
Taal: Engels Jaar: 2009 Duur: 1 u 26 min

Lingerie is een supersexy serie films met een uitgebreide cast prachtige mensen die lingerie ontwerpen, fotograferen en showen in New York. Lacey Summers is een succesvol fotomodel die besluit haar carrière om te gooien en pikante lingerie te gaan ontwerpen. We volgen Lacey en haar vrienden, die op hun zoektocht naar succes te maken krijgen met geldgebrek, relaties, one-night stands, jaloezie en romantiek. We maken kennis met Lacey, fotograaf Jason, met wie ze een open relatie heeft. Haar broer Cody, die de lingeriemodellen versiert. Vanessa, Lacey's biseksuele huisgenoot en Stephanie, Lacey's assistente die op zoek is naar de ware.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Lingerie 03: Comfort Fit aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading