Asterix en Obelix bij de Britten Nederlands gesproken (2012) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. NEDERLANDS GESPROKEN. De Romeinen, aangevoerd door Julius Caesar, zijn...
Asterix en Obelix bij de Britten (NL)

Asterix en Obelix bij de Britten (NL)

Familie Avontuur Komedie
Taal: Nederlands Jaar: 2012 Duur: 1 u 46 min

NEDERLANDS GESPROKEN. De Romeinen, aangevoerd door Julius Caesar, zijn Brittania binnengevallen. Alleen één dorp van vurige Britten is gespaard gebleven! Maar voor hoelang nog? Er zich van bewust dat de situatie iedere dag slechter wordt, geeft Flegmatix zich vrijwillig op om de hulp in te roepen van zijn neef Asterix, de onverslaanbare Galliër. Vergezeld van zijn trouwe Obelix en met een ton toverdrank, begeeft Asterix zich naar Brittania. Maar hun toverdrank wordt gestolen...

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Asterix en Obelix bij de Britten (NL) aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
Stereo 16:9
Anoniem
Heel goeie film

Reviews

Anoniem
Was zeker een leuke film. Leuk voor jong en oud. Zeker een aanrader voor een ontspannen filmavondje en lekker lachen.
Rene
Een leuke film. Zowel voor de jongeren als diegene die vroeger – net zoals ik – alle Asterix en Obelix boeken hebben gelezen. Er zit humor in voor zowel groot en klein. Zelf had ik heel veel flash backs naar vroeger. Voor de allerkleinsten is het soms lastig te volgen; wat dat betreft is het echt wel een 8 plus-film. Een leuke en grappige film voor tussendoor.
Jannie
Het is zeker een leuke komedie. Waren genoeg grappige momenten in de film. Is niet alleen leuk voor kinderen, maar zeker ook voor de ouderen onder ons.
Wel jammer dat de oude Asterix er niet in meespeelt. Is zeker een film die je met de hele familie een keertje op een avond kan kijken.
Akim
Mijn kinderen (8 & 10jaar) vonden de film geweldig.
Voor de jongste vooral erg prettig dat hij in het Nederlands is.
Anoniem
Ik keek de film eigenlijk voor de gezelligheid met de kinderen, maar de humor is voor volwassenen zeker zo leuk. Regelmatig schoot ik nog eerder in de lach dan de kids. Het boek wordt goed gevolgd en de karakters zijn erg herkenbaar. De Engelse accenten en maniertjes zijn erg grappig. Een leuke ongecompliceerde film voor de hele familie.
Anoniem
De echte liefhebbers van de Asterix en Obelix stripverhalen zullen al snel tot de ontdekking komen dat er eigenlijk twee stripverhalen worden gecombineerd in deze film. Asterix en Obelix maken niet alleen kennis met de Britten maar ook met de Noormannen die op zoek zijn naar echte angst, want die geeft vleugels. Asterix en Obelix bij de Britten is een pretentieloze film waar je vaak om moet grinniken en soms ook echt moet lachen. Wel even kijken als je bent opgegroeid met deze stripverhalen.
Hans
Een zeer leuke en zeer grappige film. Zeker geen kinderfilm. Vooral de Engelse accenten en karakters in de film zijn briljant. De afloop/ plot is bij de start van de film al bekend, maar dat maakt echt helemaal niets uit. Zeker een om gezien te hebben!
Anoniem
Hoewel ik de stripboeken van Asterix & Obelix grijs gelezen heb, en nog steeds doe, vind ik deze film een beetje tegenvallen...

De Britten spraken té bekakt... Hierin is iets uitgeschoten... Helaas...
loading