10 Years (2011) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Een groep vrienden keert na tien jaar terug naar huis voor hun middelbare school reünie. We volgen zeven mensen in de...
10 Years

10 Years

Drama
Taal: Engels Jaar: 2011 Duur: 1 u 37 min

Een groep vrienden keert na tien jaar terug naar huis voor hun middelbare school reünie. We volgen zeven mensen in de loop van één nacht als ze proberen de huidige realiteit te vergelijken met de hoop en verlangens die ze hadden als idealistische tieners. Een rockster herenigt zich met het meisje waar hij zijn meest bekende hit voor schreef, twee oude vrienden strijden om de affectie van het meest populaire meisje van de klas en de pestkop van de school probeert zijn fouten goed te maken.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om 10 Years aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Anoniem
Heerlijk ontspannen filmpje, lekker gemoedelijk. Mooie man Channing Matthew Tatum speelt mee. Ik denk voor veel mensen herkenbare gebeurtenissen. Ook wel grappige en aandoenlijke momentjes. Als je zin hebt in een zwijmelfilmpje: zeker huren!

Reviews

Anoniem
Hoge verwachtingen door de hoofdrolspeler Channing Tatum... De hele film dacht ik: oke wanneer gaat het beginnen? Vond het wel leuk dat zijn huidige vrouw in het echte leven ook z'n vriendin in de film speelt! Vond de verhalen van de mensen in de film door elkaar lopen en niet echt duidelijk. Valt me zwaar tegen, hoewel het geen slechte acteurs zijn.
Maarten
Werkelijk waar geen ruk aan. Waar zijn de dikkerds? Waar zijn de football team nerds en waar zijn de computer nachos?

Iedereen is zo beschaafd en geen ordi's?
Anoniem
10 Years is een leuke film. Ik heb hem samen met mijn vriendin gekeken en wij hebben zeker genoten. Het lijkt een beetje raar, een film over een reünie, want je weet dus niets van wat er allemaal op school is gebeurd. Maar dat wordt heel goed duidelijk naarmate de film vordert. Ik vond het leuk dat je zoveel verschillende soorten mensen hebt met ieder zijn eigen verhaal en hoe dat verteld werd. Het is geen echte top film en Channing Tatum ziet er een beetje raar uit met zijn baard/snor geval, maar al met al is het zeker een film die de moeite waard is om een keer te kijken.
Anoniem
Leuke film. Karakters zijn weggezet als echte Amerikaanse 'all grown up, but still hanging in my teen phase'. Grappig te zien dat zowel mannen als vrouwen zich de tijd van hun leven proberen te blijven evenaren, zelfs na 10 jaar. De film staat als drama, maar is gewoon een leuke speelfilm met zowel een beetje drama als komedie. Een 7!
loading