Thale (2012) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. De schoonmakers Leo en Elvis worden naar een afgelegen huisje in het bos gestuurd om de lichamen van de overleden eigenaars...
Thale

Thale

Thriller Horror Fantasy
Taal: Noors Jaar: 2012 Duur: 1 u 15 min

De schoonmakers Leo en Elvis worden naar een afgelegen huisje in het bos gestuurd om de lichamen van de overleden eigenaars op te ruimen. Bij toeval ontdekken ze een verborgen kelder, vol vreemde en mysterieuze schetsen en bandopnamen. Het doorzoeken van de kelder komt tot een abrupt einde wanneer ze plotseling aangevallen worden door een jonge vrouw die zich verborgen houdt! Ze komen er achter dat de vrouw, genaamd Thule, al decennia lang werd verstopt in de kelder. Geleidelijk wordt de reden hierachter duidelijk. Maar nu de kelderdeur letterlijk op een kier staat, duurt het niet lang voordat ongenode gasten zich melden bij de hut met kwade bedoelingen...

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Thale aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Anoniem
Leuke film! Leuk om gezien te hebben. Maar dat was het dan ook. Ik vind het geen geweldige aanrader. Alhoewel Het was ook weer niet verschrikkelijk slecht. Eigenlijk wel leuk om te kijken. Dus misschien toch een aanrader. Jup. Supertoffe film. Spannend einde. Kijken dus. Of niet, als je niet van dit soort films houdt.
Danny
Serieus? Heb ik hier 5 euro voor betaald? Deze film is echt serieus niks! Slecht einde, er zit amper een verhaal in. Je begrijpt er niks van, echt niet! Ik heb echt spijt! P.S. Dit is echt geen aanrader!
Louis
Jammer van de rol Elvis, wat irritant uitgebeelde personage. Verhaal op zich aardig, maar een wegkijkertje
loading