You May Not Kiss The Bride (2011) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Bryan Lighthouse is een goedaardige dierenfotograaf. Per ongeluk verminkt hij de kat van de vrouw van...
You May Not Kiss The Bride

You May Not Kiss The Bride

Komedie Romantische Komedie
Taal: Engels Jaar: 2011 Duur: 1 u 35 min

Bryan Lighthouse is een goedaardige dierenfotograaf. Per ongeluk verminkt hij de kat van de vrouw van een Kroatische gangster. Als alternatief om voor de haaien gegooid te worden wordt hij gedwongen om te trouwen met hun dochter Masha zodat zij legaal in het land kan blijven. De bruid ziet een huwelijk wel zitten, maar Bryan krijgt een niet mis te verstane waarschuwing: trouwen mag, haar kussen niet. Tijdens hun huwelijksreis op Tahiti wordt Masha ontvoerd en krijgt Bryan de schuld. Dat is het startpunt van een hilarisch, spannend en tegelijk ook romantisch avontuur.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om You May Not Kiss The Bride aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Werner
No-Brainer, maar... het verhaal is echt goed opgebouwd en de plot is spannend.
De beelden van Hawai zijn mooi meegenomen!

Reviews

Anoniem
Een oke film maar wel erg voorspelbaar zoals de meeste komedies.
Ik vind Rob Schneider altijd wel leuk en Kathy Bates is een hele goede actrice (allebei kwamen niet erg veel voor in deze film).
Het is wel een relaxed film om te kijken als je met iets anders bezig ben, je hoeft niet echt je aandacht erbij te hebben.
Echt een aanrader is het helaas niet.
Anoniem
Aangezien ik de eerste Titanic-film niet echt iets vond terwijl iedereen die geweldig vond, en de reviews over deze film niet echt lovend waren, dacht ik bij mijzelf: 'kom laten we proberen'. Ik denk dat ik ongeveer een 20 minuten gezien heb, en ik had al direct spijt dat ik deze gekozen heb. Slecht overgeacteerd. In deze tijd heel duidelijke computerbeelden gebruikt. Het viel echt op en dat kan niet vind ik. Echt geen aanrader.
Sandra
You May Not Kiss The Bride was een leuke film. Hij is niet heel erg grappig, maar zeker niet vervelend en heeft absoluut zijn grappige momentjes. Dit is echt een film voor als je je verveeld en niet een film wilt kijken waar je bij na moet denken. Niet echt een aanrader, maar je kunt er wel naar kijken.
Ruben
You May Not Kiss The Bride is best een leuke film, maar geen echte aanrader. Al met al niet echt een geweldig verhaal. Er gebeurt wel erg veel door elkaar voor 1 film, dat maakt het verhaal ongeloofwaardig. De film is echter wel spannend en er zitten grappige en mooie romantische momenten in.
Jordy
Het is een goede film. Je kunt van alles genieten humor, drama en spot. Het is alleen wel een beetje een saai begin, maar later wordt de film echt wel spannend en meelevend. Ik raad hem wel aan als je lekker wilt lachen.
Anoniem
Inderdaad een romantische komedie, die soms misschien wel een beetje een heel erg vergezochte verhaallijn heeft. Zit genoeg actie in om te blijven kijken en zeker om te lachen. Kijk hier niet naar als je iets serieus zoekt, maar wil je gewoon lekker op de bank zitten en lachen? Dan is deze film zeker de moeite van het kijken waard.
loading