The Secret Life of the Rain Forest (2011) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Deze prachtige film brengt u diep in het regenwoud van Panama. U zult uw ogen niet geloven. Ga...
The Secret Life of the Rain Forest

The Secret Life of the Rain Forest

Documentaire
Taal: Engels Jaar: 2011 Duur: 50 min

Deze prachtige film brengt u diep in het regenwoud van Panama. U zult uw ogen niet geloven. Ga mee op reis met de wetenschappers van het prestigieuze Smithsonian Tropical Research Institute terwijl ze hun onderzoeks expeditie op het Barro Colorado eiland in het centrum van het Panamakanaal uitvoeren. We kijken over hun schouders mee en zien de dieren in actie, waarbij ze zelf tot het uiterste gaan voor het verzamelen van gegevens die niet alleen de regenwouden kunnen redden, maar ook essentiële informatie levert over de toekomst van onze planeet.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om The Secret Life of the Rain Forest aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Anoniem
Weer zo'n prachtige natuurfilm met beelden zo dichtbij en helder dat het net is alsof je erbij staat. De opnames van de luiaard maakten veel indruk op ons, daar hadden we nog nooit zulke beelden van gezien. Het was genieten met het hele gezin. Jammer dat hij niet zo heel lang duurde.

Reviews

Anoniem
Wij hebben deze film in 3D bekeken. Er zijn veel natuurdocumentaires en deze gaat over een eilandje ontstaan door de ingebruikname van het Panamakanaal.
Het interessante is dat de Wageningen Universiteit een flinke bijdrage levert in het tot stand komen van deze docu, immers wie anders bouwt een 50 meter hoge torenkraan in het regenwoud om dichter bij de boomkruinen te kunnen komen en permanent te onderzoeken? Het commentaar is luidruchtig en onrustig, de nieuwswaarde niet echt groot dus vandaar de lage beoordeling. Grafisch is het allemaal oké.
loading