Piranha 3DD (2012) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Na hun Spring Break 'maaltijd' uit de succesvolle horrorfilm Piranha 3D, zwemmen de bloeddorstige...
Piranha 3DD

Piranha 3DD

Horror
Taal: Engels Jaar: 2012 Duur: 1 u 19 min

Na hun Spring Break 'maaltijd' uit de succesvolle horrorfilm Piranha 3D, zwemmen de bloeddorstige piranha's voor hun volgende hapje door naar zwempark Big Wet, waar vele sexy jongeren zich verzamelen om flink te feesten. Op zoek naar plezier, drank en mooie lijven krijgen deze jongens en meiden echter te maken met een zeer lastige opgave: uit de kaken blijven van de meest hapgrage killer piranha's ooit!

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Piranha 3DD aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Anoniem
Leuke film maar weinig horror..

Reviews

Anoniem
Echt een foute horrorfilm. Maar zeer vermakelijk hierdoor.
Veel vrouwelijke schoon en vol met cliches
Anoniem
Een goede film met veel special effects, een verassend einde en niet te veel enge horror scènes. Erg vermakelijk met veel vrouwelijk schoon.
Patje
Ik heb hem gezien. Ik vind er niks horror aan, haal dat maar weg. De films REC of Paranormal Activity 4 zijn beter, dat noem ik horror.
Anoniem
Er zit weinig verhaal/diepgang in de film. Aan alles kun je zien dat deze nep is. Hij eindigt ook erg raar. Geen horrorfilm.
hans
Wat een nep film. Ik weet niet wat hier horror aan is, meer een hele slechte lachfilm.
loading