Buurman en Buurman 07 Gaan aan de Slag! (2012) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. NEDERLANDS GESPROKEN. Timmerend, zagend en borend maken deze twee doe-het-zelvende...
Buurman en Buurman 07 Gaan aan de Slag!

Buurman en Buurman 07 Gaan aan de Slag!

Kids Animatie
Taal: Nederlands Jaar: 2012 Duur: 56 min

NEDERLANDS GESPROKEN. Timmerend, zagend en borend maken deze twee doe-het-zelvende buurmannen hun eigen huis onveilig. Geen probleem is voor hen te groot. Samen bedenken ze overal een oplossing voor. Een kapotte kachel? Dan wordt het toch gewoon een open haard? De houten vloer boenen? Buurman en Buurman maken er gewoon een wedstrijd van... Ze blijven altijd optimistisch, dat is hun kracht? A JE TO!

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Buurman en Buurman 07 Gaan aan de Slag! aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
Stereo 4:3
filip
Had niet verwacht dat deze animatiefilm de kinderen zo zou boeien. Vooral door hun gelach is het voor ons moeilijk om er ook niet naar te kijken, het werkt aanstekelijk. Vooral de wijze waarop ze alles proberen op te lossen is en blijft heel grappig. Ik denk dat de makers ervan veel fantasie moeten hebben om steeds opnieuw zulke leuke filmpjes te maken en te bedenken. Het duo doet me denken aan de twee acteurs in Dumb & Dumber. Het filmpje met de schuurmachine op het parket is gewoon fantastisch. Zijn al op zoek om nog meer filmpjes te vinden.

Reviews

Anoniem
Buurman en Buurman blijven leuk. Iedereen heeft een lid in de familie/vriendenkring die aan ze doet denken. Je hebt er ook korte filmpjes bij, makkelijk voor de kinderen. De kinderen vinden het heel erg leuk en de volwassenen natuurlijk ook! Het blijft leuk al heb je het een paar keer gezien. Het is echt een aanrader om deze film te kijken!
Anoniem
Hele leuke film, met zijn allen kijken we regelmatig een paar afleveringen op Youtube of op Ned. 3. Deze gratis film was ook heel erg leuk om te kijken! Ik zeg: doen.
Anoniem
Grappige afleveringen. Zeker leuk voor de kinderen, er wordt altijd veel gelachen. De domme dingen van Buurman en Buurman vallen bij kinderen goed in de smaak, omdat altijd alles fout gaat. Na een tijdje wordt het wel voor de hand liggend, maar daar hebben kinderen geen moeite mee. Zeker een aanrader dus!
Anoniem
lache :)
Anoniem
Buurman en Buurman blijft zo ontzettend leuk! Toegegeven, de kinderen hebben er niet heel veel meer mee, maar voor jezelf is het dan nog altijd de moeite waard om even nostalgie op te snuiven. Gun het jezelf gewoon!
Anoniem
Ik als volwassene genoot door het kijken naar mijn zoontje die dit hilarisch vindt. En bij mij komen de oude tijden naar boven. Het is leuk omdat het juist zo een simpele denkloze film is. Dit laat zien dat je met weinig woorden en spullen veel kan doen. Vooral in deze tijd!
Anoniem
Buurman en Buurman blijven leuk. Iedereen heeft een lid in de familie/vriendenkring die aan ze doet denken. Prachtig hoe eenvoudige problemen zo complex kunnen worden opgelost. Leuke aflevering voor even snel tussendoor. Klein genoegen met herinneringen aan jeugd, maar zeker voor volwassenen heel leuk!
Erg grappig en soms zijn ze erg dom!
Anoniem
Blijft leuk voor jong en oud.
Anoniem
altijd leuk om te zien, je kunt er veel van leren hahaha
Anoniem
Heel erg leuk, het is een klassieker waar je toch graag naar blijft kijken. Het zijn ook kortere afleveringen dus je kan ook meer spreiden voor de kinderen. Erg leuk is dit!
Anoniem
Buurman en buurman blijft altijd leuk. Domme, voorspelbare, of zelf ondenkbare gekke grappen van twee vrienden. Fijn dat hij gratis wordt aangeboden. Mijn zoon heeft hem al heel vaak gehuurd en gezien. Hij blijft gewoon leuk. Diegene die de grappen verzint, moet toch vaak naar Lachen om homevideo's hebben gekeken, hoe verzin je het ;)
Anoniem
Leuke film
Anoniem
Leuke film voor de kinderen. Buurman en Buurman blijft leuk, iedereen kent wel iemand die net zo is. De kinderen moeten er hard om lachen. Vroeger keken we dit ook al tijd. Leuk voor een kinderfeestje van 3 tot 6 jarigen. Leuke aflevering voor even snel tussendoor. Blijft lachen, zelfs voor volwassenen! Niks op aan te merken dus.
Anoniem
Buurman en buurman blijven mijn 2 kinderen leuk vinden. Ze lachen elke keer weer. Ook wij als ouders vinden de film leuk zeker omdat het wat droge humor is.
Anoniem
De kids gierden het uit bij deze film. Ze vonden het hartstikke leuk en grappig om te kijken. En wat grappig dat deze figuurtjes nu ook nog worden afgespeeld. Zelf ben ik opgegroeid met deze stukjes!
Anoniem
Mijn dochter is gek van buurman en buurman, ze heeft er van genoten. Het zal nooit mijn type film worden haha!
Anoniem
Leuk, heel erg leuk
Anoniem
Iedereen van 30 jaar en ouder kent Buurman & Buurman. Is dat niet zo, dan is de jeugd doorgebracht onder een steen. Deze ontzettend grappige en vrolijke 'kinder'-animatieserie geschreven en gemaakt in Tsjechië verovert knap de harten van jong en oud. Blijft over 100 jaar nog geweldig! A je to!
Jannie
Buurman en Buurman zijn 2 erg domme personages. Zitten vol met ideeën, maar als ze die allemaal gaan uitvoeren is er niets wat goed gaat. Ik vind Buurman en Buurman nog altijd even leuk en grappig als vroeger. Heb je kleine kinderen start dan deze film. Duurt niet zo lang en ideaal voor kinderen die nog niet stil kunnen zitten.
Anoniem
Buurman en Buurman is leuk voor iedereen van 0 tot 100.

(Uiteraard eerder een film om met je kinderen te kijken dan romantisch met je vrouw op de bank)
Eddy
Altijd weer leuk. Echte terug naar vroeger. Heb gelijk deel 9 gehuurd met nog meer nieuwe filmpjes.
Anoniem
Nostalgie, leuk om weer eens te zien en mooi dat de film gratis was!
Patje
Ik ben het ermee eens, Buurman en Buurman blijft leuk. Hier zitten nieuwe afleveringen voor mij bij.
Anoniem
Buurman en Buurman blijven leuk. Iedereen heeft een lid in de familie/vriendenkring die aan ze doet denken. Prachtig hoe eenvoudige problemen zo complex kunnen worden opgelost. Leuke aflevering voor even snel tussendoor. Klein genoegen met herinneringen aan jeugd, maar zeker voor volwassenen heel leuk!
loading