Sex & Drugs & Rock & Roll (2010) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Sex & Drugs & Rock & Roll gaat over het leven van de Britse popzanger Ian Dury, de frontman...
Sex & Drugs & Rock & Roll

Sex & Drugs & Rock & Roll

Drama Documentaire
Taal: Engels Jaar: 2010 Duur: 1 u 50 min

Sex & Drugs & Rock & Roll gaat over het leven van de Britse popzanger Ian Dury, de frontman van Ian Dury & The Blockheads. Ian Dury, geboren in 1942, wordt op zijn zevende getroffen door polio wanneer hij gaat zwemmen in besmet water en raakt gedeeltelijk verlamd. Tegen alle verwachtingen in wordt hij later één van de peilers van de punk-rockscene in Engeland in de jaren '70, en wordt zo de anti-held van de punkgeneratie. Hij richt de band the Blockheads op, waarmee hij in '78 zijn eerste grote hit scoort; één die in minder dan drie minuten zegt waar het om draait in de muziek: Sex & Drugs & Rock & Roll.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Sex & Drugs & Rock & Roll aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading