Hijacked (2012) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Vliegangst? Dat is het minste van je zorgen als je op deze vlucht stapt... Paul Ross, special agent bij de CIA, is een...
Hijacked

Hijacked

Actie Thriller
Taal: Engels Jaar: 2012 Duur: 1 u 27 min

Vliegangst? Dat is het minste van je zorgen als je op deze vlucht stapt... Paul Ross, special agent bij de CIA, is een internationaal terreurnetwerk op het spoor dat als The Tribe bekend staat. Hoewel weinigen geloven dat het netwerk echt bestaat, blijkt de kaping van de privéjet van de louche miljardair Bruce Lieb allesbehalve fictie. Als Ross ontdekt dat ook zijn ex-verloofde zich aan boord bevindt, aarzelt hij geen moment. Hij infiltreert het vliegtuig en zet alles op alles om The Tribe met wortel en al uit te roeien en de liefde van zijn leven te redden...

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Hijacked aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Anoniem
Deze film gaat over een rijke zakenman die moordenaars inhuurt om een paar mensen te vermoorden in zijn privéjet. Zelfs zijn halfzusje is een van de passagiers. Iedereen denkt dat de zakenman ook omgekomen is tijdens de inval.
Dit is dus een mooie spannende actiefilm die aangeraden wordt.

Reviews

Anoniem
Begin komt traag op gang. Veel geklets over en weer over een syndicaat waar de hoofdrolspelers onderzoek naar doen. Nadat men met het vliegtuig is vertrokken, beginnen enkele actiescènes op gang te komen. Deze zijn niet heel overtuigend. Aantal acties lijken gekopieerd uit bekende actiefilms, maar dan met andere acteurs. Het is vermakelijk om naar te kijken, maar niet hoogdravend. Je kunt er eenvoudig even bij weglopen en terugkomen zonder dat je wat gemist hebt. Voor mensen die van dit soort film houden is het vermakelijk om naar te kijken. Het cijfer 6,5 lijkt mij voldoende voor deze film.
gerline
Mijn verwachtingen waren hoger gespannen dan dat deze film ze hadden waargemaakt. Slechte acties, vaag complot, onduidelijke verhaallijn en slecht gespeelde 'boeven' . Ik vind de film daarom een 5 waard. De gespeelde scènes waren ook echt gespeeld en dat was jammer.
loading