Jersey Devil (2012) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. De 'Jersey Devil' is een legende over een monster dat in de eenzame bossen van New Jersey op zoek is naar...
Jersey Devil

Jersey Devil

Horror Thriller
Taal: Engels Jaar: 2012 Duur: 1 u 30 min

De 'Jersey Devil' is een legende over een monster dat in de eenzame bossen van New Jersey op zoek is naar slachtoffers die vervolgens worden verslonden. Deze verhalen weerhouden Richard er niet van om in het gebied met zijn familie een weekendje te gaan kamperen. Zelfs als ze in het bos verminkte kadavers van dieren vinden wil Richard blijven en gaat zelfs dieper het bos in. Al snel wordt het eerste verminkte lichaam gevonden en lijkt Richard meer te weten over de 'Jersey Devil' dan hij wil toegeven.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Jersey Devil aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Coen en Nelly
Dit vonden we een spannende film. De zogenaamde jersey devil niet, maar de spanning tussen de hoofdrolspelers wordt heel gedegen opgebouwd.
Het acteerwerk is uitstekend. Het sfeertje wordt, naarmate de film vordert, heel goed opgebouwd.
We hadden in beginsel er niet zoveel van verwacht, maar onze verwachtingen zijn zwaar overtroffen.
Zeker leuk voor een avondje spannende films.
Zak popcorn erbij en kijken maar!

Reviews

Alexander
Deze Amerikaans-Canadese co-productie heeft eigenlijk 'The Barrens' als titel, maar werd bij ons onder de naam 'Jersey Devil' uitgebracht. Deze prent van de Amerikaanse regisseur Darren Lynn Bousman (bekend van o.a. Saw) heeft een leuk verhaal, heeft een erg effectief opgebouwde spanning, heeft goed acteerwerk, heeft een overtuigende locatie, is spannend en mysterieus tot op het laatste moment... Vooral Stephen Moyer heeft als vader Richard een erg belangrijke rol, maar hij vult zijn personage fantastisch in en hij levert een indrukwekkende acteerprestatie. Ook Peter Dacunha, die het jonge zoontje vertolkt, maakt indruk. Het enige minpuntje vind ik, dat op de momenten dat de 'Jersey Devil' in beeld komt, dit amper indruk maakt. Toch een aanrader voor iedere liefhebber van horrorfilms, die oog hebben voor de psychologie van de karakters.
Nicole
Ik vond het een goede film, een verhaal die gedurende de film steeds boeiender, spannender en mysterieuzer wordt. Vooral hoofdrolspeler Stephen Moyer als Richard, zet in deze film een geweldige en overtuigende personage neer, Stephen Moyer zullen de meeste kijkers vooral kennen uit de serie "True Blood" waarin hij vampier Bill speelde. Eigenlijk zijn er van dit soort Horrorfilms al vele gemaakt, een film die gebaseerd is op een Mythe/legende of te wel een spookverhaal. Deze film gaat over een zogenaamde heks namelijk de Jersey Devil die rond schijnt te spoken in de bossen van New Jersey...(verder zegt de omschrijving al voldoende, dus ik zeg verder niks over de inhoud...)! Vond deze film zeker de moeite waard om te kijken, vooral tegen het einde werd alles duidelijker en werd het verhaal steeds spannender. Vooral de cast in deze film was erg goed!
loading