De Bijbel 09, Jeremia (1998) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Jeremia verlaat zowel zijn familie als Judith, de vrouw waarvan hij houdt, om de boodschap van God in...
De Bijbel 09, Jeremia

De Bijbel 09, Jeremia

Drama Series
Taal: Engels Jaar: 1998 Duur: 1 u 30 min

Jeremia verlaat zowel zijn familie als Judith, de vrouw waarvan hij houdt, om de boodschap van God in Jeruzalem te verkondigen. Hij waarschuwt de mensen dat de Heilige Stad door de Babyloniërs zal worden vernietigd. De wrede koning Jojakim ziet Jeremia als verrader en laat hem vervolgen. Jeremia vlucht, maar wordt toch gevangen genomen. Judith wordt voor zijn ogen doodgestoken. Als blijkt dat de Egyptenaren de koning niet te hulp zullen komen, wordt Jeremia vrijgelaten en vraagt de koning hem om advies. Safan, de generaal van de koning, ziet kans Jeremia in een verlaten regenput te gooien. Als de koning daar achterkomt, zet hij de profeet toch weer gevangen. Tenslotte vallen de Babyloniërs inderdaad het land binnen. Zij vernietigen Jeruzalem en Jeremia's voorspelling komt dus uit. Hun koning Nebukadnessar geeft de profeet zijn vrijheid terug: hij heeft hun triomf tenslotte voorzien.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om De Bijbel 09, Jeremia aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 4:3

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading