De Bijbel 02, Jacob (1994) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Het leven van Jakob is getekend door de sfeer van zijn jeugd; die van een gescheurd gezin. Hij voelt zich...
De Bijbel 02, Jacob

De Bijbel 02, Jacob

Drama Series
Taal: Engels Jaar: 1994 Duur: 1 u 31 min

Het leven van Jakob is getekend door de sfeer van zijn jeugd; die van een gescheurd gezin. Hij voelt zich bedreigd en weet zich nergens veilig. Hij probeert conflicten te omzeilen, maar raakt er juist daardoor bij betrokken. Hij bedriegt zijn broer Ezau, haalt zich daarmee zijn woede op de hals en ziet geen andere uitweg dan te vluchten naar zijn oom Laban. Op zijn beurt wordt hij bedrogen door zijn oom, die hem de gesluierde Lea tot vrouw geeft, in plaats van Rachel op wie hij verliefd is. Als hij later ook met Rachel trouwt, stapelen de spanningen in het gezin zich op, zoals vroeger in zijn ouderlijk huis. En toch, de eenzaamheid waarin die wisselende lotgevallen van zijn leven hem brengt, doet hem beseffen in wie het enige houvast van zijn leven ligt: de God van zijn vader Isaak en zijn moeder Rebekka, de God van zijn grootouders Abraham en Sara.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om De Bijbel 02, Jacob aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 4:3

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading